Eddig és ne tovább! – a Magyar Gárda nem támogatja a Jobbikot

2017. január 30. 23:17

Silip Norbert a Magyar Gárda vezetője beszámolt a szervezet „leszalámizásáról” és a Jobbik néppártosodásáról, ahogy a számukra „garanciát jelentő személyek” eltűntek a pártból.

2017. január 30. 23:17

Az Echo TV-ben arról a folyamatról beszélt Silip Norbert, a Magyar Gárda vezetője, ahogy a szervezetet „leszalámizták” és a Jobbik néppártosodni kezdett, ami által a számukra „garanciát jelentő személyek”, mint Rozgonyi Ernő, Gaudi-Nagy Tamás, és Novák Előd eltűntek a pártból.

Silip kijelentette: „Eddig és ne tovább!”, ezzel pedig a Magyar Gárda megvonta a támogatást a Jobbiktól.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
==T==
2017. február 02. 11:57
Akik a Gárdából a Fideszhez meneteltek http://alfahir.hu/2017/01/26/magyar_garda_uj_magyar_garda_meszaros_istvan_vona_gabor_sertettek_tuntetes_jobbik
Szívemből magyar
2017. január 31. 13:28
Mintha valaki volna ez az ember és mintha létezne még a Magyar Gárda...Kampányüzemmódba kapcsolt az Echo..
Arslan
2017. január 31. 12:51
Miből gondolod, hogy van időm és energiám meg egyáltalán kedvem a te hozzászólásaidat bogarászni évekre visszamenőleg... Bazdmeg én nem nyugdíjas vagyok... néha van 5 percem, ide nézek válaszolok oszt ennyi. Egyébként ott volt a példa... tudod, ha lehazaárulózol embereket azt elég sokan személyeskedésnek veszik... ""Szerintem itt most már szét kell választani Vonát és belső köreit a jobbikosoktól úgy általában." Nem lehet szétválasztani, mert akik ezt az aljasságot amit Vona művel a Jobbik, mint párt támogatja. Akik nem magyar taposók, és nem hazaárulók, azok már nem támogatják a Jobbikot. A magukat "nagy magyaroknak" kiabálók a legnagyobb hazaárulók! Ők valóban Magyarország szégyenei!" Tehát nem csak a pártpolitikai szereplőket hanem en bloc a támogatókat is lehazaárulóztad...Ebből már nem dumálod ki magad. Egyszerűen csak kérj elnézést és ennyi. De látom, te aztán tiszteletben tartod a másképp gondolkodókat, meg nem bántod meg őket....
thymian
2017. január 31. 10:36
Mínuszoló narancsbarom megnézted a videót? Ja azt nem, mert szembesülnöd kellene a hazugságaitokkal. A normális emberek emlékezete nem felejt, csak a fideszeseké!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!