Buszbaleset: még nem sikerült minden áldozatot azonosítani

2017. január 25. 10:00

Bár korábban arról volt szó, hogy szerda-csütörtökre befejeződhet az olaszországi buszbaleset áldozatainak azonosítása, az eljárást rendkívül megnehezíti a tűz miatti roncsolódás, így az várhatóan jövő hétig elhúzódik. Ekkor hozhatják haza a holttesteket is.

2017. január 25. 10:00

A veronai buszbalesetben elhunytak azonosítása és hazaszállítása valószínűleg áthúzódik a jövő hétre – mondta a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Szijjártó Péter elmondta: az azonosítást rendkívüli módon megnehezíti a tűz miatti roncsolódás, így bár korábban arról volt szó, hogy szerda-csütörtökre befejeződhet az eljárás, valószínűleg elhúzódik a jövő hétre is, és a holttesteket is akkor hozhatják haza. Egyelőre nem tudjuk, mi okozta a balesetet – tette hozzá.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. január 25. 11:08
Más portálon azt írják, talán sosem derül ki, miért történt a baleset. Talán a Fidesz még titkosítja is jó szokása szerint a történteket, vagy ötven évre. Forrás: https://kuruc.info/r/2/168672/ "Az érintett vállalkozás kapta meg 2011-ben Az Év Buszos Személyszállítója díjat. A kitüntetést és az oklevelet Varga Mihály jelenlegi gazdasági miniszter adta át 2012. február 1-jén Czakó Tibornak, a Pizolit Kft. ügyvezetőjének." Kezd összeállni, mire ez a nagy titkolózás. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!