Jobbik: Pluszpénz helyett börtönt érdemelnének az ORÖ vezetői

2016. december 22. 12:42

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szerint nem 1,3 milliárdos speciális támogatást, hanem börtönt érdemelnének az Országos Roma Önkormányzat vezetői, amiért nem tudnak elszámolni a Híd a munka világába program 1,6 milliárdos forrásával.

2016. december 22. 12:42

A Jobbik elítéli, hogy az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) 1,3 milliárd forint speciális támogatást kap év végén, miközben nem tud elszámolni 1,6 milliárd forinttal. Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője csütörtökön, az ORÖ budapesti székháza előtt úgy értékelt: a szervezet vezetői börtönt és vagyonelkobzást érdemelnek, amiért nem tudnak elszámolni a Híd a munka világába program forrásaival.

Ha valaki Magyarországon nem tud elszámolni ennyi pénzzel, akkor az nem még több támogatást érdemel, hanem legfeljebb egy „új felzárkóztatási programot”, amelynek neve „út a börtönbe” – fogalmazott. A jobbikos politikus azt mondta, az újabb támogatás „azt üzeni a cigányság vezetőinek, hogy nekik mindent szabad”. Szerinte ez azért van így, hogy 2018-ban is garantálják a „cigány szavazatok szállítását” Orbán Viktornak. Ez a fajta „választási rasszizmus” elítélendő – jelentette ki.

Jakab Pétert megkérdezték arról is, hogy sajtóhírek szerint Áder Jánost jelöli a Fidesz államfőnek. Azt felelte, kiállnak a közvetlen köztársaságielnök-választás mellett, nem szerencsés, ha egy pártpolitikus tölti be a posztot. (MTI)

Összesen 518 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sarlós
2016. december 24. 02:09
A cigány jól elszámoltatta Gyurcsány Ferenc Gergényi Péter Demszky Gábor És Hagyóék sem, és a sukorósok sem, és a Mal Zrt.-sek sem, és a tábornok peresek sem, és Hunvald György sem, és a szemkilövők sem. Feladom, nem jut eszembe senki, akivel kapcsolatban be lett ígérve az „elszámoltatás” és szerepelhetne itt aláíróként, úgyhogy bevallom, hogy én, Budaházy György nézek ki az ablakon. Ennyi! Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam, a többit hozzá lehet képzelni. https://kuruc.info/r/1/167558
Sarlós
2016. december 24. 02:07
Miközben cigányok egymás közt - orsós és flórián - ellopják a magyar parasztok pénzét, eközben orsós Budaházyt számoltatja el! "Nem, nem Gyurcsány bámul ki karácsony előtt a rácsos ablakon" - Budaházy börtönlevele Levélzárás után érkezett a hír, hogy a Fővárosi Ítélőtábla karácsonyi ajándékképpen elutasította Budaházy György szabadlábra helyezési kérelmét, mondván, hogy börtönben tartása „közérdek”, mert az elsőfokú ítélet alapján „magas fokon veszélyes a társadalomra” Valójában a kétpárti egypárt, a fideszmszp nevű bolsevik kommunista rendszertnemváltó elvtársakra veszélyes a sukórói ügyet feltáró Budaházy!
Sarlós
2016. december 24. 02:03
A cigány a cigánynak nem vájja ki a szemét! Hatalmas hiba volt már legelőször is egy genetikailag lopásra hajlamos cigányt megválasztani miniszterelnöknek!
Bokros Birka
2016. december 23. 20:40
Szefárd gyöngyösi bokrétánk sem ugrik neki az áskenázi pápai csótány parasztnak. Inkább eladja neki a Magyarokat had lője ki a szemüket és vágka el a torkát a iszlám migráns.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!