Fidelitas: Nem lehet a Jobbik elnökére számítani nemzeti ügyekben

2016. december 17. 12:58

Böröcz László arról beszélt: Vona Gábor kihagyta a külhoni magyarok legfontosabb fórumát, a MÁÉRT decemberi rendezvényét és ehelyett egy egerszalóki luxushotelben pihent.

2016. december 17. 12:58

A Jobbik elnökére nem lehet nemzeti ügyekben számítani, ennek legutóbbi példája, hogy a pártelnök a Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) ülése helyett egy egerszalóki luxusszállodában töltötte idejét – mondta Böröcz László, a Fidelitas elnöke sajtótájékoztatón Egerszalókon szombaton.

A Fidelitas elnöke hangsúlyozta: Vona Gábor számtalanszor bizonyította már, hogy az egyéni érdekei felülírják a nemzetét, legutóbb azzal, hogy kihagyta a külhoni magyarok legfontosabb fórumát, a MÁÉRT decemberi rendezvényét és ehelyett egy egerszalóki luxushotelben pihent.

Hozzátette: bár a Jobbik azzal magyarázta a párt elnökének távolmaradását, hogy akkor a délvidéki Magyar Mozgalom vezetőivel találkozott, ez vélhetően hazugság.

(MTI)

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. december 18. 07:38
Nem sok reményt látok a jövőre nézve, hogy 1983 születésű Böröcz László a nemzet-fosztogató, tolvaj, kádárista, kommunista fidesz szekerét tólja, ráadásúl olyan ostobán ami nem csak a politikai tisztánlátását hanem szellemi képességét is megkérdőjelezi. A fiataloknak nem kéne követni a fidesz hazaáruló kommunista vezetőit
Mindjárt
2016. december 18. 07:25
Se az EU se a felcsúti maffia ne hozzon a nyakunkra idegeneket. Se kvóta se betelepedési kötvény. Nem kell ide se kínai, se muzulmán. És ha a felcsúti maffia nem tud lopni a kötvényekből akkor az se baj. Lopnak ezek a gazemberek így is eleget a magyar emberektől. Az a fontos nekik, hogy minél többet lophassanak a kötvényeken nem a haza. Hazaáruló Fidesz eldobta az alkotmánymódosítást mert nem volt képes feladni a kötvénylopást.
Akitlosz
2016. december 17. 22:04
Hiába köpköd a légy, a sas nem vadászik legyekre.
Casus Belli
2016. december 17. 18:49
"A párttól Szávay István és Bencsik János is végig ott volt, viszont a fideszesek bezabáltak, majd hazamentek a Máértról." :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!