Dizájneren: film a drogos szubkultúrából

2016. december 09. 19:58

Horváth Balázs dokumentumfilmje Geriről szól, aki karácsonyra egy pisztolyt kért a faterjától. A faterja ránézett és megígérte, hogy megszerzi neki. Egy film a dizájnerdrogok poklából.

2016. december 09. 19:58

A dizájnerdrogos szubkultúráról forgatott filmet Horváth Balázs, aki Geri sorsán keresztül mutatja be, milyen azon a szeren lenni, ami jobb mindennél, de gyűlöletes, mint a pestis.

Geri elmondja: a drog hatása rosszabb, mint a halál, ezért karácsonyra töltényt és pisztolyt kért a faterjától. A faterja ránézett, tíz percet beszélt vele és megígérte, hogy megszerzi neki.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jelszó
2016. december 11. 17:10
A Habony tiszta kokot nyomat.
Anonymtalan
2016. december 11. 11:09
Pedig nagyon egyszerű csak fel kellene adni a liberális hozzáállást a dologhoz és kemény kézzel kezelni: Drogfogyasztókat kényszer leszoktatásra küldeni elmegyógy intézetekbe Drogterjesztőket, előállítókat levadászni a szó minden értelmében, a megmaradtakat kihallgatás után pedig várja a sarki lámpavas.
nick89
2016. december 10. 13:21
A volt GANZ-MÁVAG-ban dolgozó kínai szintetikus drogokat importáló ferdeszeműek tiltakoznak a film bemutatása ellen, mert ők igenis boldogságot hoznak ebbe a megnyomorított országba.
Conduct
2016. december 10. 09:06
Van pár dolog ami semmivel nem okoz nagyobb agykárosodást mint egy csütörtöki kormányinfó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!