Az MNA fegyverraktáraira csapott le a TEK

2016. november 15. 21:57

Kilenc településen ütött rajta a TEK és a készenléti rendőrség a Magyar Nemzeti Arcvonal raktárain. A hatóságok lőfegyvereket és robbanóanyagokat foglaltak le.

2016. november 15. 21:57

Bőny, Budakalász, Budapest, Jászberény, Mosonmagyaróvár, Rád, Sajókeresztúr és Vác területén hajtott végre házkutatásokat a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kérésére a Terrorelhárító Központ – számol be a Police.hu.

Mindegyik raktár az MNA valamelyik ágához kötődött. A TEK-esek tizenkét embert állítottak elő, sorozatlövő és marokfegyvereket, valamint robbanóanyagot is lefoglaltak.

Októberben Győrkös István, az MNA vezetője lőtt agyon egy rendőrtisztet Bőnyben, amikor házkutatást akartak nála tartani. A radikális, félkatonai szervezet a 2000-es években kettészakadt, mivel Győrkösék orosz kapcsolatokat építettek ki és szakítottak a korábbi „hungarista beidegződésekkel”.  

 

Képek: Police.hu

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2016. november 16. 09:41
Orbán "szuperkommandója" megint G.I. Joe-t játszik. Utólag! Csak tudnám, miért kellett egy rendőrnek meghalnia ahhoz, hogy végre fellépjenek egy tudottan millitáns szervezkedés ellen??
csuka
2016. november 16. 09:04
(K)Ádernél a Györkös rokonnál is volt házkutatás?
csuka
2016. november 16. 09:03
@Nagy sziktóberi --- Bobikutty neked nem osztottak!
csuka
2016. november 16. 07:31
@Hawken1 "A harmadik képen a távcsövek mellett egy 1860 Colt Army látható. Engedély nélkül tartható ún. muzeális fegyver. A többi meg hatástalanított, vagy világháborús.. Ezekről ennyit, csámcsogjatok fideszgecik..:))))" --- Fosik a felcsúti maffiózó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!