A Mediaworks-höz kerül a Magyar Idők főszerkesztője

2016. november 15. 21:15

Csermely Péter, a Magyar Idők főszerkesztője lesz a megszüntetett Népszabadság kiadójának tartalomfejlesztési igazgatója. Csermelyt a Magyar Idők élén Gajdics Ottó váltja.

2016. november 15. 21:15

Csermely Péter kedden lemondott a Magyar Idők főszerkesztői posztjáról, mivel a Népszabadság kiadójának, a Mediaworks-nek a tartalomfejlesztési igazgatójaként dolgozik tovább.

A Magyar Idők főszerkesztője Gajdics Ottó lesz, aki a Lánchíd Rádiót, majd a Karc FM-et vezette.

A Népszava a Népszabadság megszüntetése után arról számolt be, hogy úgy tudják, Mészáros Lőrinc és Liszkay Gábor közös cége venné meg a Mediaworks-öt és a Népszabadságból jobboldali lapot csinálnának.

A Mediaworks az Index szerint valóban egy Mészáros Lőrinchez köthető cég kezébe került. Ekkor lett a kiadó igazgatóságának tagja Liszkay Gábor, a Magyar Idők tulajdonosa.

Grafika: Mandiner

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2016. december 26. 21:38
és a vidékre leszáll a narancsszínű rózsaszín köd. (új színt alkottam :))
madarasi.abel
2016. december 26. 21:38
no, ballibsi médiafölény :) még az indexet kellene valahogy behúzni. van az a pénz :)
balbako_
2016. december 21. 21:01
Nem is a Népszabadság a cél, hanem a járulékos - és nyereséges- vidéki lapok, amelyeket a Népszabadsággal együtt eladtak. A Népszabadság ki fog nyiffanni csak lassan....
Morgen
2016. december 18. 15:05
Marhaság! Az miért hír, hogy valaki a kiadóhoz kerül? A Népszabó meg kinek kell? Rossz "márkanév". A sok botorság meg az "Index szerint" , szokásosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!