Tényleg a körúti robbantás gyanúsítottját fogta el a TEK

2016. október 20. 11:23

Valóban a körúti robbantás gyanúsítottját tartóztatta le szerdán délután a Terrorelhárítási Központ Keszthelyen. A büntetlen előéletű, magyar állampolgárságú férfit férfit előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsítják.

2016. október 20. 11:23

Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú, ezidáig büntetlen előéletű fiatalembert a Teréz körúti robbantással összefüggésben – jelentette be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Keresztes Imre főügyész. A férfi panasszal élt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen.

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója elmondta: Keszthelyen fogták el a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját szerdán. A férfi az autójában várakozott a Balaton parti Csík Ferenc sétányon, egy, a forgalomtól elzárt területen. Hozzátette: tűzszerészi vizsgálat után a műveleti egységek behatoltak egy házba, ahol „más célszemélyt nem találtak”; ezután a feltételezett elkövetőt Budapestre szállították. Hangsúlyozta: a TEK az ország több pontján végzett akciókat szerdán, azonban a sajtóhírekkel ellentétben nem igaz, hogy ezek mindegyike a Teréz körúti robbantással lett volna összefüggésben.

(MTI)

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Revenant
2016. október 20. 19:58
Csak ezzel a bölcsuhúval mondjuk mindig.
röviden
2016. október 20. 17:16
Nyilván hám-, egyszerű tollhiba, megesik.
pollip
2016. október 20. 15:12
Bocsánatot kért már a balib, mert a kormányt vádolta a robbantással? Várom%
Lolka-Bolka
2016. október 20. 14:53
na a zsirdiszno vadai dk -as fasszopo barma ott duzzoghat magaba a disznoolba .... A KURVA ELETBE EZEK MEGTALALTAK A ROBBANTOT .... PEDIG OLYAN JOL LEFIZETTUK A CSAVOT .....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!