Ramenka – japán minimalizmus Budapesten

2016. október 18. 15:05

Minimalista japán leves bár nyújt egy kis csendes megpihenést a bulinegyed harsogó pezsgésében.

2016. október 18. 15:05

Hangulatos, minimalista japán leves bár nyújt egy kis csendes megpihenést a bulinegyed harsogó pezsgésében. A Numbernow tervezte Ramenka az ételein kívül építészetében is egy még ismeretlen japán tradíciót hoz be Pest szívébe. Bán Dávid írása, Bujnovszky Tamás fotói.

A fővárosi Kazinczy utca egyre színesebb forgatagában egy visszafogott, letisztult világú, csendes kis hely várja a japán tésztalevesre éhes, a nyüzsgésből kicsit kilépni vágyó vendégeket. A hosszú évek óta itt élő fiatal kínai tulajdonos régi vágya volt egy japán típusú rámenező hely megnyitása, amire megfelelő, nem túl nagy, de az utcára nyitott üzlethelyiséget talált egy új építésű társasház földszintjén. Korábbi munkái alapján ismerte meg a Numbernow irodát, amit a már kibérelt helyiség belsőépítészeti tervezésével és berendezésével bízott meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!