Összeragasztotta a Magyar Idők szerkesztőségét a Párbeszéd

2016. október 26. 16:29

Rendőrségi szalaggal és különböző feliratokkal ragasztotta össze a Magyar Idők szerkesztőségét a P(M), mivel szerint az bűncselekmény helyszíne, ott gyilkolták meg a sajtószabadságot.

2016. október 26. 16:29

A Párbeszéd arra szólította fel az összes ellenzéki pártot „a Jobbiktól a Liberálisokig”, hogy bojkottáljanak minden olyan médiumot, amelynek Liszkay Gáborhoz vagy Mészáros Lőrinchez köze van – jelentette be Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke a Magyar Idők szerkesztőségének helyet adó Lurdy ház előtti sajtótájékoztatón.

Szabó elmondta: a P(M) aktivistái rendőrségi szalagokat és különböző feliratokat ragasztanak a szerkesztőség ajtajára, mivel Szabó szerint a Magyar Idők szerkesztősége „bűncselekmény helyszíne”, „ott gyilkolták meg a sajtószabadságot”. Ezt a sajtótájékoztatót követően meg is tették.

A Párbeszéd társelnöke arról is beszélt: sajtó hírek alapján úgy tudni, hogy a Magyar Idők a Népszabadság korábbi székházába költözik, tehát még a látszatot se fogják fenntartani – fogalmazott.

A ragasztós akció után Szabó Tímea és a szerkesztőséghez érkező biztonsági emberek között szóváltás alakult ki, ahol egyébként Szabót az egyik, kék pulóveres úr kommunista bérencnek is nevezte, és arról is beszélt: szégyen, hogy Szabó családja előfizetője volt a Népszabadságnak.

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 08. 20:21
Ennyit a sajtószabadságról....
1120
2017. január 12. 19:11
Timike! Ha valaki a picsádat gemkapoccsal zárná le, akkor mit szólnál? Hülye kurva.
red label
2017. január 05. 12:23
Meddig engedik még ennek béna csapatnak a müködést?
kmzs232
2017. január 05. 12:23
Fáradt vagy,pihenj...menj haza,maszturbálj,meglátod,jobb lesz neked!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!