Orbán: A magyar munkaerő elfogyott

2016. október 16. 14:22

A miniszterelnök szerint Magyarországon a munkaerő elfogyott, sikerült munkát adni az embereknek, lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot, ezért a magyar ipar technológiai színvonalát kell folyamatosan megújítani.

2016. október 16. 14:22

Olyan beruházókra van szükség Magyarországon, mint amilyen India is – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap az Országházban, miután fogadta Mohammad Hamid Anszarit, India alelnökét. A kormányfő sajtónyilatkozatában mindezt azzal indokolta, hogy Magyarországon a munkaerő elfogyott, sikerült munkát adni az embereknek, lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot, ezért a magyar ipar technológiai színvonalát kell folyamatosan megújítani, és ehhez kellenek a beruházások Indiából is.

Orbán Viktor hozzátette: 2014-2015-ben Magyarországon a legnagyobb zöldmezős ipari beruházó India volt, és az ázsiai ország további beruházásokat tervez itt. Mohammad Hamid Anszari sokoldalúnak ás barátinak nevezte a magyar-indiai kapcsolatokat, mint mondta, mindkét ország demokrácia, dinamikusan fejlődő gazdasággal. (MTI)

Összesen 348 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ahura
2016. október 27. 12:22
Magyar Munkaerő : a türelem elfogyott, emberibb béreket akarunk. Ha másként nem megy hát elmegyünk az országból. Melyik fideszes vagy ballib káder kasztbéli élősdi és utódjául kinevelt zabi gyereke dolgozott életében akár csak egy napot is?
Potymog
2016. október 17. 09:37
"Magyarországon a munkaerő elfogyott" KSH: 2016. június–augusztusban a munkanélküliek száma az egy évvel korábbihoz képest 77 ezer fővel 227 ezerre, a munkanélküliségi ráta 1,7 százalékponttal 4,9%-ra esett vissza. És ez a 227 ezer csak azoknak a száma, akiket nyilvántartanak, ugyanakkor nincs benne a külföldön kényszerből munkát vállalók száma sem!!!!
Bicska Maxi
2016. október 17. 09:14
"lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot" orbán te együtt drogozol a lányoddal, hogy ilyen hülyeségeket beszélsz?
csuka
2016. október 17. 07:52
Mindig hazudik a felcsúti cigány maffiózó: http://alfahir.hu/harcol_a_bevandorlas_ellen_de_aki_fizet_johet_a_nemet_lapnak_is_feltunt_orban_kettos_beszede
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!