GFG: A Jobbik neonáci, fasiszta párt

2016. október 18. 12:06

G. Fodor Gábor szerint a Maradj csendben! című dokumentumfilm leleplezi a Jobbik igazi arcát, ami egyáltalán nem az a cuki, amit mostanában láttatni akar magáról.

2016. október 18. 12:06

A Ripost számolt be először még hétfőn egy Jobbikról készült, Maradj csendben! című dokumentumfilmről, melyet még tavasszal mutattak be a New York-i Tribeca fesztiválon. A filmben megszólal Szegedi Csanád, vonulgatnak benne gárdisták, zsidózó embereket is mutatnak, és nagyrészt náci pártként állítják be benne a Jobbikot. 

Kedden reggel már a TV2 Mokkában beszélt a filmről G. Fodor Gábor. GFG rögtön bevallotta, hogy nem látta a filmet, csak részleteket belőle, de szerinte azok megmutatják a Jobbik igazi arcát, ami nem az a cukiskodós, népppártosodós, amit mostanság igyekeznek mutatni magukról. Az egyébként a 888 főszerkesztőjeként is tevékenykedő GFG konkrétan azt is mondta, hogy a Jobbik neonáci, fasiszta párt.

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2016. október 20. 11:47
Hülye propagandista! 15 éve ugyanezt mondták a fideszről a szėlsőbalosok...
Toledo
2016. október 20. 03:18
Megfelelni akaró, nyalonckodó kis hülye!Ezért fizetik.
arokkantisember
2016. október 19. 23:01
"... GFG rögtön bevallotta, hogy nem látta a filmet...." De pofázni azt tud róla....mint egy igazi politikus. Gratulálok a kis gnómnak. Kiheverte már a pofont? Mert az ilyen hozzáállásért biztos kinéz neki még egy pár...
korona
2016. október 19. 19:29
Már írtam: a zsidók eltökélték, hogy kiválasztják jelenlegi legnagyobb, legveszélyesebb ellenségüket és ez a választás a Jobbikra esett. Ettől kezdve, ez ellen lopgikusan érvelni nem lehet. De nem is kell. Mert kik már ezek a zsidók? Kimentek a divatból. Elveszítik a hatalmukat és nem csak itt, ami a sajtó volt vagyis a média. Ugyan ki a lökött, aki mondjuk ATV-t néz és annak valamit is elhisz. Vagy a Népszavát olvassa? Hol vannak már azok a "fényes szelek"? Sehol. Ám a cionisták törtetnek a - semmibe. Mert aki zsidónak született, az szidóként is fog meghalni. Mendellsohn, Radnóti és a többiek..... A szentelt víz nem mosta le róluk fajukat. Maradtak annak, amiknek születtek. De nem ez a legnagyobb baj manapság, mert már nem csak a zsidók a ragadozók, de sok-sok keresztény is. Az a világ elmúlt. Legalább ne fertőzzék egyesek a fiatalok tabula rasa eszeit ilyen ósdi mocskosságokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!