Természetes identitásunk elvesztésétől fél egy új diákcsoport

2016. szeptember 01. 11:58

Nyíllal ellátott zászlót lengetnek a dombtetőn az Identitárius Egyetemisták Szövetségének tagjai, akik az önmagukból kifordult liberális világ ellen határozzák meg önmagukat.

2016. szeptember 01. 11:58

„Együtt, bátran, közös akarattal mondunk nemet az önmagából kifordult liberális világnak, mely mindenáron be akarja sározni a közösség, a hagyomány és a hazaszeretet eszményét, hogy elpusztítsa közös identitásunkat” – üzeni egy régi-új ifjúsági szervezet videója, amely a francia, német, osztrák szélsőjobbos mozgalmakhoz hasonlóan Identitesz néven fut.

Ez a név az Identitárius Egyetemisták Szövetségét takarja, amelynek központi alakja László Balázs, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológus hallgatója, aki a Konzervatív Hallgatók Szövetsége nevű képződmény elnökeként már többször is feltűnést keltett.

Az Identitesz a videó alapján elutasítja a liberalizmust, és folyton az ősök szokásaira, hagyományaira hivatkozik, mondván: nem gyűlöletkeltő, aki ezt teszi. Önzetlen, hősies életfelfogást állítanának az egoizmus kultúrájának helyébe. László Balázs megfogalmazásában ez így hangzik: „Együtt bátran, közös akarattal mondunk nemet az önmagából kifordult liberális világnak, mely mindenáron be akarja sározni a közösség, a hagyomány és a hazaszeretet eszményét, hogy elpusztítsa természetes identitásunkat!”

A videó végén a szervezet tagjai felmásznak egy dombtetőre, hogy ott meglengessék a kamerák előtt nyíllal ellátott zászlójukat.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. szeptember 02. 10:50
A nyíltól rémeket látó betegeknek: a számítógép billentyűzeteken, nyilaskereszt található. Régóta gyanús ez a Bill Gates.
Flagellator1974
2016. szeptember 02. 06:41
Akkor ez nem a gólyabaszó, primitív hökösbanda? Remélem ezek a fiúk nem azok.
kálmi
2016. szeptember 01. 23:54
Na helyes fiatalok jó ügy az ami mellett kiálltok.
ppix
2016. szeptember 01. 22:36
Ja, meg kicsit sem szánalmas, hogy százszor el kell mondani, hogy nemgyűlölünk, nemgyűlölünk, nemgyűlölünk, de közben valami ELLEN határozzák meg magukat, arról meg egy szó sincs, hogy mit is akarnak. Ja, bocsika, kirándulni, dumálgatni - ezt minden gittegylet tudja. De mi a cél? Hogy fog kinézni a világ ha a proletáriátus leveri a liberalizmust? Hogy kell leverni? Merre van? Ki látta utoljára? A gyűlölet tárgya meg kell mint a falat kenyér, vagy mint migránsügy a kormánynak, ha már a dillettantizmus és a gonoszság magában kevés... Jöhetnek a bérrettegők, hiszen naponta liberálisok szaggatják a nemzet testét. Az USA-ba meg 50 millió bevándorló jött az elmúlt 30 évben, meg is lehet nézni milyen elsatnyult ország lett - ja nem... Hja kérem az elemi szociológiai, történelmi, gazdasági és evolúcióbiológiai ismeretek hiánya nem segít a boldogulásban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!