Szivárványszínű marad a pomázi iskola kerítése

2016. szeptember 09. 14:02

A szülők elsöprő többsége szerint nincs baj a szivárványszínű kerítéssel: a polgármester a Pomázi Mátyás Király Általános Iskola 489 családjához juttatott el ezzel kapcsolatos kérdőívet a helyi jobbikos képviselők felháborodását követően, de 464-en azt válaszolták: maradjon a kerítés, az átfestésre csupán 11-en szavaztak.

2016. szeptember 09. 14:02

Miután Koncz Szilvia és Sarkadi Attila jobbikos önkormányzati képviselők a Facebookon közzétett nyílt levélben háborodtak fel a Pomázi Mátyás Király Általános Iskola szivárványszínű kerítése miatt, mondán az a „PRIDE zászlóra” hasonlít, és követelték annak átfestését a polgármestertől és a jegyzőtől, Vicsi László polgármester kérdőívet juttatott el az iskolába járó gyerekek családjainak az ügyben, hogy kiderüljön: mit gondolnak a kerítésről maguk az érintettek.

A 489 család közül 464-en (95%) azt válaszolták, hogy maradjon a szivárványszínű kerítés; 14-en nem küldték vissza a kérdőívet, míg 11-en voltak azok, akik azt akarták, hogy legyen más színű a kerítés. Ez egyébként hárommal kevesebb, mint ahány szülő a jobbikos politikusok állítása szerint korábban jelezte nekik kifogásukat a kerítés miatt.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. szeptember 11. 12:41
Segghulye, stupid faszkalapok ezek a jobbikosok, sajnos.
hirvi
2016. szeptember 10. 23:00
Ha piros lenne, akkor MSZPs, ha narancssárga, akkor Fideszes, ha kék, akkor valami kisebb baloldali (SzDSz? Még van ilyen, vagy már valami új néven fut? ), ha zöld, akkor LMPs, ha fekete, akkor Magyar Gárdás, ha piros-fehér, akkor Jobbikos, ha piros-fehér-zöld, akkor magyarkodó, ha rózsaszín, akkor ízléstelen, ha szivárványos, akkor meg meleg. Hagyták volna megrohadni rozsdásan, ahelyett, hogy festegetnek... Hozzáteszem: ez a kerítésen egy színskála: piros-narancs-citrom-világoszöld-sötétzöld-kék stb. A melegek zászlaja meg rózsaszín-piros-narancs-citrom-sötétzöld-világoskék-sötétkék-lila színű egymás alatti csíkokból áll. Itt nem egymás alatt vannak a csíkok, hanem egymás mellett, és nem is pont ugyanazok a színek. Igen, van hasonlóság annyiban, hogy a melegek is ugyanazt a színspektrumot érzékelik a szemükkel, mint a heterók. Taps. Kb annyira hasonlít ez a kerítés a meleg zászlóra, mint a szír zászló a magyarra. Abban is van piros fehér meg zöld is, de attól még nem lesz magyar zászló. UI: A szivárvány meg kikéri magának, hogy melegnek titulálják csak azért, mert piros, narancs, citrom, zöld, cián, kék, lila és ultraibolya színű.
illesl
2016. szeptember 09. 22:44
Könnyen megoldható majd a színezés. Kátránnyal mintákat festeni erre színkavalkádra. Eszembe nem jutottak volna a homokosok a kerítésről, de iszonyú ronda. AMÚGY PEDIG MIÉRT ÁRULNAK ANNYI BUGYIRÓZSASZÍN és BUGYIKÉKSZÍNŰ TERMékeket? MERT KONDÍCIONÁLJÁK A GYERMEKETET A SZAKÁLLAS NŐKHÖZ....
atila68
2016. szeptember 09. 18:04
Nem értem mi a probléma? Nem a szivárványszínekkel van, hanem az azt kisajátító impertinens és igen zajos minoritással. (Nem, nem a homoszexuálisokra gondolok.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!