Robbantás történt a Teréz körúton, a támadás célpontjai a rendőrök voltak

2016. szeptember 25. 18:53

A rendőreimet ki akarták végezni – mondta Papp Károly altábornagy vasárnap este budapesti sajtótájékoztatóján. Az országos rendőrfőkapitány kijelentette: szombat éjjel robbantás történt a Teréz körúton, a támadás célpontjai a rendőrök voltak.

2016. szeptember 25. 18:53

Robbantás történt szombat éjjel a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a támadás célpontjai a rendőrök voltak - jelentette be Papp Károly altábornagy országos rendőrfőkapitány vasárnap este Budapesten, sajtótájékoztatón. 

„A rendőreimet ki akarták végezni”

A rendőreimet ki akarták végezni – fogalmazott Papp Károly, majd hozzátette: az egész magyar rendőrséget érte támadás, az elkövetőket meg fogják találni. Az országos rendőrfőkapitány elmondta: házi készítésű repeszképző anyagokkal kombinált robbanószerkezettel robbantottak. 

A rendőrség 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a szombat éjszakai robbantás gyanúsítottjának felkutatására. Az elkövető 170 centiméter magas, 20-25 év közötti, világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmert, fehér sportcipőt viselő férfi.

A két rendőr állapota stabil

Elszenvedett sérüléseikhez képest kielégítő, stabil a szombat éjjeli robbanásban megsérült két budapesti rendőr tiszthelyettes állapota – közölte a rendőrség vasárnap este a honlapján. A közlemény szerint a 23 éves nő életveszélyes, a 26 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket megműtötték és jelenleg az intenzív osztályon ápolják őket a Honvéd kórházban – tették hozzá.

(MTI)

 

 

Összesen 641 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2016. szeptember 26. 10:04
Ez azért furcsa: "Kakuk már pénteken arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy „ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, „hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket” – fogalmazott."
Magyarvagyok?
2016. szeptember 26. 10:00
Igen!! Mindenkiben van kétely!! Benned is Fiatal Demokraták Szövetségének elvakult követője!!! EZEN GONDOLKODJATOK EL!!!
liberálzöld.
2016. szeptember 26. 09:55
"Jól jött ez, mint leltárhiánynál az áruháztűz!"
VakzKommondor
2016. szeptember 26. 09:52
jajj de jókor jött ez a robbantás a focistának. rogán antalhoz meglepően hasonlító elkövetőket véltek felfedezni a szemtanuk, aki később a hírekben könnyen arab terroristává alakítható. A köztévé pártatlan tudósításában ÉLJEN A FOCISTA+!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!