Megszólalt a G. Fodornak tockost adó férfi a Magyar Nemzetnek

2016. szeptember 23. 12:03

Személyesen fog bocsánatot kérni G. Fodor Gábortól Dálnoki László, a férfi, aki sértegette, majd fejbe vágta a 888 főszerkesztőjét – írja a Magyar Nemzet. Dálnoki a Tóbiás József feleségéről írt cikk miatt haragudott a főszerkesztőre, ezért kezdte szidalmazni, majd mikor GFG az anyját szidta, elcsattant egy tockos. Ma már bánja, amit tett.

2016. szeptember 23. 12:03

Bocsánatot fog kérni G. Fodor Gábortól Dálnoki László, a férfi, aki először csak sértegette, majd meg is ütötte a 888 főszerkesztőjét egy óbudai bevásárlóközpontban. A Magyar Nemzet riportjából kiderül: a kormánypárti bulvársajtóban közölt fotón nem ő szerepel, hanem fia bokszedzője; és az sem igaz, hogy Juhász Péter híve lenne a férfi. Mint ahogy szerinte az sem, hogy ünnepelt volna, mivel rögtön megbánta a tettét.

Elmondása szerint nem volt „verés”. „Ha megvertem volna, kiskanállal szedik össze. De az undorító lett volna, mivel én 120 kiló vagyok, ő meg csak 50” – mondta a lapnak, hozzátéve, hogy csak egy tockost adott a főszerkesztő-politológusnak. Egyébként azért voltak az Eurocenterben, hogy megnézzék Andy Vajna kaszinóját, amikor meglátták G. Fodort. „Erre mondom a Tamásnak, itt jön az a k…g, aki azt írta a Tóbiás feleségéről, hogy pornózott. Pedig a pornózás olyan távol áll az aktfotózástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Majd odaszóltam G. Fodornak, hogy »mi van, te kis b…i, hogy mersz ilyeneket írni? Mond az neked valamit, hogy Taigetosz? Téged oda kiraktak volna«” – mondta.

Ezután a főszerkesztő kolléganőjére is megjegyzést tett. Dálnoki szerint a tockost azután osztotta ki, hogy G. Fodor megjegyzést tett az édesanyjára. „Édesanyám már nem él, és amúgy is lobbanékony, hirtelen haragú ember vagyok. Szégyellem, sajnálom, hogy ezt tettem. Bánom, hogy megaláztam őt” – mondta Dálnoki, hozzátéve, hogy bocsánatot fog kérni a főszerkesztőtől a tárgyaláson.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2016. szeptember 23. 13:10
Ha csak ennyit kapott, akkor nem sajnálom G.Fodort, ennyi kijárt neki, de azt nehezen hiszem, hogy szidta volna az anyját.
Box Hill
2016. szeptember 23. 12:58
Rájött, hogy a büntetést enyhítendő jól jönne egy kis bocsánatkérés, amire az ügyvédje rábeszélte.
trespass
2016. szeptember 23. 12:51
Hülyeség volt megütni. Talán leköpni...
csender
2016. szeptember 23. 12:44
==...olyan távol áll az aktfotózástól, mint Makó Jeruzsálemtől...== Helyesen: "...olyan távol áll az aktfotózástól, mint Maku Jeruzsálemtől..." A szólásban nem a hagyma városa szerepel (eredetileg), hanem Maku, a vándor zsidó. Persze az ilyen dálnoki-féléknek ezt hiába magyaráznánk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!