Időközi választás lesz Érpatakon

2016. szeptember 07. 10:06

Az érpataki képviselő-testület 4:3 arányban igennel szavazott a testület feloszlatására, így időközi polgármester- és képviselő-választást kell tartani a furcsa akcióival hírhedtté vált Orosz Mihály Zoltán által vezetett szabolcsi faluban.

2016. szeptember 07. 10:06

Feloszlatta magát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatak képviselő-testülete keddi ülésén, ezért a községben időközi polgármester- és képviselő-választást kell tartani - közölte a település Bökönnyel közös önkormányzati hivatalának jegyzője szerdán az MTI-vel.

Kardos Csaba elmondta, a testület 4:3 arányban döntött a feloszlatás mellett. A helyi választási irodának a feloszlatástól számított 90 és 120 nap között kell kiírnia az időközi voksolást.

Érpatakot a független Orosz Mihály Zoltán vezette polgármesterként, az önkormányzati testületben hat független képviselő kapott helyet.

(MTI)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2016. szeptember 08. 00:08
Elmeroggyant.
Pinter68
2016. szeptember 07. 21:24
Nem tűnt még fel, hogy a "rendpártiságnak" elkerülhetetlenül önkényeskedés lesz a vége? A törvényeinket kell betartani és betartatni. Arra vannak kitalálva, hogy megvédjék akit kell és megbüntessék, aki megérdemli.
bajai
2016. szeptember 07. 18:21
Helyes! Ideje, hogy kiderüljön az igazság. Jó lenne, ha az egyik oldal fölényesen nyerne. Igazából az lenne a jó, ha az érpataki modellről kiderülne, hogy jó. Az ellenkező eredménnyel sokra nem megyünk. Mindenképpen fontos, meghatározó jelentőségű választás lesz.
Szívemből magyar
2016. szeptember 07. 14:32
OMZ lazán megnyeri a következő választást is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!