Hazavárja elveszett markolóját egy pécsi cég

2016. szeptember 12. 21:52

„Akár darabokban, akár egyben, ha láttad valahol, ne hagyj minket cserben” – olvasható a vers a plakáton, mellyel egy pécsi kertészeti cég keresi nyolc tonnás markolóját.

2016. szeptember 12. 21:52

Szeptember elején ellopták egy pécsi kertészeti cég nyolc tonnás markolóját – tudósít az RTL Klub. A cég munkatársai nagyon várják haza elveszett gépüket, ezért döntöttek úgy, hogy humoros plakátokkal kérnek segítséget az azokat olvasóktól. 

„Akár darabokban, akár egyben, ha láttad valahol, ne hagyj minket cserben” – olvasható a humoros, rímbe szedett felhívás a plakáton, a tulajdonosok azonban „komolyan keresik az elkövetőket”.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kemenesfalvi
2016. szeptember 13. 12:22
Ja, markoló, az!
Mich
2016. szeptember 13. 12:01
Az a gép már Albániában van, vagy Lettországban...
fogd a pénzt és kuss
2016. szeptember 13. 08:32
nem jutalmat kellett volna ígérni, hanem kiherélést, lehet már megkerült volna az elveszett markoló.
Selamat
2016. szeptember 13. 08:14
Hogy ezen milyen jót derültem :) Pedig nem kőne... De attól még elképzeltem, amint 30 km/óra sebességgel robog tova a markoló. Létezhet, hogy a tolvajok látták a Fish called Wanda filmet? :DDDD Egyébként hogy lehet az, hogy senki nem vette észre egy egész markoló eltüntét? Valószínűleg az utolsó álláshelye környékén kellene a sűrű bozótosban szétnézni, ahol megpróbálják darabjaira szedni. Egy ilyen döggel csak nem mehetnek túl messzire. Vagy igen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!