Gulyás Gergely: A baloldal a mai napig szenved Gyurcsány bűnétől

2016. szeptember 15. 20:21

Az őszödi beszéd hatása 2010 után lett látható - mondta Gulyás Gergely a Böszmeségem története címmel megrendezett kerekasztal-beszélgetésen csütörtökön. A Országgyűlés alelnöke szerint a „bűnből”, amit Gyurcsány Ferenc 2006-ban elkövetett, a magyar baloldal a mai napig nem állt helyre.

2016. szeptember 15. 20:21

A tíz évvel ezelőtt nyilvánosságra került őszödi beszéd igazi hatása nem 2006 és 2010 között volt, legfontosabb következménye 2010 után volt látható – jelentette ki Gulyás Gergely, az Országgyűlés alelnöke csütörtökön a a XXI. Század Intézet Böszmeségem története - 10 éves az őszödi beszéd címmel, tartott kerekasztal-beszélgetésén.

Az ügy tanulsága az, hogy „alapvetően hazugságra politikát építeni nem lehet”, még akkor sem, hogy ha egyébként átmeneti sikert el lehet érni, hiszen a cinikus zártkörű beismerés lényege az volt, hogy másfél év alatt végig hazudva, az országot becsapva meg lehet nyerni egy választást – mondta Gulyás Gergely.

A szocialisták valóban megnyerték akkor a választást, de az őszödi beszéd legfontosabb következménye 2010 után volt látható: kétharmados parlamenti többséggel jobbközép kormány alakult, és ezzel a felhatalmazással gyökeres változásokat tudott elindítani, a baloldal pedig a mai napig nem állt helyre abból a „bűnből, amit Gyurcsány Ferenc a saját népével és a politikai oldalával elkövetett” – mondta.

(MTI)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. szeptember 16. 17:50
Fiam Gergely,kelj fel! Nézz körül. Ez a hazugság országa! Ugyan olyan és annyit is ér mint például: "A MUNKA NÁLUNK A BECSÜLET ÉS A DICSŐSÉG DOLGA-igaz a megtermelt javakat MÁSOK, az" Elvtársi maffia" nevű szukakutya kölykei élvezik...... Most a Böszme nem azt vágta oda a hazugságait rajta számon kérőkön, hanem azt, hogy mindenki egyaránt hazudott- ami igaz is volt! Mert ha kérdésére nem tudtak válaszolni az volt a vége: Elvtárs! Ez A PÁRT AKARATA!Ő volt a legerősebb kutya.Gyurcsány csak az egyik változata volt enne magyarázási módnak....
thymian
2016. szeptember 16. 12:43
http://alfahir.hu/nem_hagyhatjuk_hogy_az_mszp_ido_elott_kicsinalja_magat
thymian
2016. szeptember 16. 12:42
Nem baj. A fityusz már készül az összefogásra a maszoppal. Egyétek fityuszos birkák. :D
Zokni
2016. szeptember 16. 12:37
"...Az ügy tanulsága az, hogy „alapvetően hazugságra politikát építeni nem lehet”, még akkor sem, hogy ha egyébként átmeneti sikert el lehet érni, hiszen a cinikus zártkörű beismerés lényege az volt, hogy másfél év alatt végig hazudva, az országot becsapva meg lehet nyerni egy választást..." Mi van!? Sztem ez muszlim. És Orbán hurikat ígért neki a túlvilágra. "Orban Akbar"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!