Beszédeivel tisztelgett az LMP Schiffer Andrásnak

2016. szeptember 05. 19:33

Egyveleget készített az LMP korábbi frakcióvezetőjének és társelnökének, Schiffer Andrásnak parlamenti felszólalásaiból. Az ügynökakták nyilvánosságától, a TTIP bírálásáig.

2016. szeptember 05. 19:33

Az LMP korábbi frakcióvezetőjének és társelnökének, Schiffer Andrásnak készített egyveleget a parlamenti felszólalásaiból. Az ügynökakták nyilvánosságától, a TTIP bírálásán át a leköszönésig.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. szeptember 06. 10:33
Azt gondolta, olyan lesz majd, de csak az arrogáns repedt fazék hangja hagy lenyomatot a palettán. https://www.youtube.com/watch?v=kiQtEDrdYDY
paraklétosz
2016. szeptember 05. 20:53
Bye-bye Szása...
2016. szeptember 05. 20:44
"Schiffernek mifelénk semmi esélye." Lehet, hogy Schiffernek nincs esélye, de akkor annak a bizonyos, illuzórikus KÖZJÓ-nak sincs, és ez még nagyobb baj. Az egészben az a legérdekesebb, hogy én markánsan nemzeti jobboldalinak vélem s vallom magam, ő pedig egyértelműen baloldali, mégis számtalan dologban azonos vagy hasonló a meglátásunk, bár én nem vagyok politikus. Nyilván vannak olyan érintkezési felületek, amelyek felülírják a szokásos bal-vagy jobboldali kategorizálást. Klebelsberg Kunó például nyilvánvalóan jobboldalinak minősül, az egész életműve mégis az egész nemzet számára volt üdvös.
kzs2
2016. szeptember 05. 20:23
LMP nélkül sokkal nagyobb lett volna Schiffer támogatottsága, talán még Vágó Gábor volt ilyen karakteres. Talán nem véletlen, hogy pont ők hagyták ott az LMP-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!