Órák alatt kiürült az Otthon Melege Program újabb pályázata

2016. augusztus 15. 21:22

A családi házak államilag támogatott, energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésére, felújítására hétfő reggel 8 órától lehetett jelentkezni, néhány óra alatt viszont annyian pályáztak, hogy kimerült a forrás. Kedd 16 óráig azért még lehet pályázatokat benyújtani.

2016. augusztus 15. 21:22

Megrohamozták a pályázók az Otthon Melege Program családi házak energiamegtakarítását eredményező pályázatát hétfőn, a rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a pályázást délután határozatlan időre felfüggesztette; a pályázatokat kedd 16 óráig még be lehet nyújtani.

A családi házak államilag támogatott, energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésére, felújítására hétfő reggel 8 órától lehetett jelentkezni. A szaktárca az MTI-vel közölte, hogy délutánig országosan több mint 3500 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül. A pályázatot benyújtó magánszemélyek jellemzően 1,2-1,6 millió forint támogatást igényeltek otthonaik energetikai felújításához. Az NFM szerint az Otthon melege programban több mint 3500 családi ház újulhat meg.

A feltételeknek megfelelő pályázatok a forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban, a benyújtott pályázatokról a pályázati portálon lehet információt kapni – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2016. augusztus 16. 13:04
Úgy olvastam: "Otthon Mengele". Lehet, hogy túl sokat járok errefelé?
brekker
2016. augusztus 16. 08:49
Hétfőn reggel nyolctól, órák alatt... Biztos ezt is a keményen dolgozó kisembereknek találták ki.
gabor7th
2016. augusztus 16. 08:25
A liberálisok hatalomra kerülnek és megtartják majd ezt a programot, csak kicsit átalakítják... Minden családnak be kell fogadnia egy homoszexuálist.
balbako_
2016. augusztus 16. 04:07
Nehéz lesz elmagyarázni, hogy ez miért is rossz, de a libsibolsi ebben a műfajban nagyon találékony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!