Ara-Kovács: Orbán kilépne az EU-ból

2016. július 04. 15:25

Gyurcsány pártjának külpolitikusa szerint a nemzetállamok a felelősek az EU-s kudarcokért, mert saját problémáikat rátolták Brüsszelre.

2016. július 04. 15:25

A DK-s politikus szerint egy népszavazás esetén most nem lépne ki Magyarország az EU-ból. Azonban 2020-23 után az EU-s pénzek elapadásával változni fog a helyzet. „Az előző politikusok nagyon egyszerűen szólva a pénzt választották és ezért mindig elveszítették a hatalmat. Orbán a hatalmat választja, hogy meg tudja tartani a pénzt” - hangzott el az ATV adásában.

Ara-Kovács Attila szerint a magyar munkavállalókról kell beszélni, nem szír vagy bangladesi menekültekről a brexit kapcsán. Az események rámutatnak arra, hogy Brüsszelt fejleszteni kell, de elsődlegesen a nemzetállamok elitjei a felelősek, amiért rátolták az EU-ra a problémáikat.

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. július 05. 07:48
„Az előző politikusok nagyon egyszerűen szólva a pénzt választották és ezért mindig elveszítették a hatalmat. Orbán a hatalmat választja, hogy meg tudja tartani a pénzt” Tök jól látja! Mondjuk igaz, hogy kissé hiteltelen a sztori Gyurcsány mögött, viszont tény, hogy Viktorka belebetegedett a hatalomba, szarik ő az országra, amíg dől a lé, és ki lehet tömni a csicska klientúrát, amelyik a trónon tartja.... Alig várom már a következő békemenetet, hogy lássam az agyhalott birkák arcát, hogy nemleszünkgyarmat vagy valami hasonló ökörség zászlaja alatt bégetnek:)
Mich
2016. július 05. 02:28
Hány ilyen libsibolsináci seggfej jön még, hogy megmondja nekünk, hogy Orbán mit akar - természetesen szöges ellentétben azzal, amit Orbán maga akar...?!
Peter8811
2016. július 04. 22:03
Kurvára látszik rajta, hogy ez egy blőd fasz.
Kala pál
2016. július 04. 21:26
Tenyérbemászó pofája van mint a bárcáskeréknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!