Kiesést így még nem ünnepeltek

2016. június 27. 13:46

Négyet kaptunk a belgáktól, de ez a Nagykörúton ünneplő tömeget nem zavarta. Így ünnepelték a tisztességesen helytálló magyar válogatottat Budapesten.

2016. június 27. 13:46

A nyolcaddöntőben búcsúzott a magyar labdarúgó válogatott az Európa-bajnokságtól: az itthon szurkolók a vereség ellenére ismét utcai fesztivállal ünnepelték a végig támadó szellemben játszó csapatot – látható az Index videóján.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quetzal
2016. június 27. 15:37
Örülök ennek a hangulatnak, ennek a szurkolói hozzáállásnak. A csapatnak pedig őszintén gratulálok.
térdfigyelő kamera
2016. június 27. 14:50
Most egy pillanatra nem a fiúkról szólnék. Ők tényleg erőn felül teljesítettek. Nem köszönöm külön meg nekik, hiszen sokan vagyunk még így a hazában, csak reflektorfény, meg öröm ódák nélkül. Inkább a körúton vagy a sörsátraknál ójéé ojé ojé ojé ójéé, ójéé-zó, vagy éppen világgá ment birkanyájnak címezném, hogy bár csak akkor is ilyen lelkesek, és aktívak lennének, amikor a jogaiknak kellene érvényt szerezniük, vagy amikor a saját sorsunkat kéne alakítanunk! A választófülkékhez ne a nagymamát küldjék, hanem menjenek el maguk is!
Mich
2016. június 27. 14:18
"de ez a Nagykörúton ünneplő tömeget nem zavarta"... az Index bekaphatja...
3M..
2016. június 27. 14:02
Azért Gratulálunk! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!