Ilyen volt a Szabadság hídi piknik a levegőből

2016. június 21. 18:28

Több százan piknikeztek hétfőn este az I Bike Budapest felhívására a lezárt Szabadság hídon.

2016. június 21. 18:28

„A Szent Gellért téren zajló építkezés miatt lezárták a Szabadság hidat az autó- és villamosforgalom elől, csak gyalog és biciklivel lehet átmenni rajta. A budapestiek egyből birtokba is vették a hidat. A híd közepe amúgy is népszerű üldögélős helyszín, de most dugó, füst, zaj és villamosok nélkül az egész híd az embereké lett. Úgyhogy arra gondoltunk, kihasználjuk az alkalmat egy közös piknikre a város egyik legszebb helyén, egy különleges pillanatban” – írta felhívásában az I bike Budapest.

A hétfő esti rendezvény végül nagyon jól sikerült, több százan vettek részt rajta.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. június 22. 14:12
Csak a szemetet elfelejtették maguk után összeszedni a piknikezők.A piknik alatt hol végezték el a kis és nagy dolgot?
kurbitalis
2016. június 22. 10:32
Néhány idióta próbára tette a rendőrök türelmét, mert felmászott majdnem a turulmadaras tartóoszlop legaljáig. A kerékpárosoknál is bor, sör, pezsgő, majd útnak indultak. Erre is ki kellett volna terjedjen a rendőrök figyelme. A bunkóság is "tort ült", ugyanis szarta-szene hevertek az üres pezsgős, boros üvegek, műanyag palackok és sörös dobozok, egyéb szemét. Ez pedig a közterület felügyelők terepe. Amúgy az ötlet nem lenne rossz, de... a liberális szemlélet, nevelés átka...
KannibálTatárÚr
2016. június 22. 09:54
Miért nem a Szaharába mennek? Ott még rosszabb.
Orvosok és mérnökök
2016. június 22. 08:20
Mondjuk a video az kurva jo lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!