Hangosbemondón keres munkatársakat a MÁV

2016. június 16. 11:34

Utastájékoztató felhívásai között álláshirdetéseket is közöl a MÁV az állomások hangosbemondóin keresztül.

2016. június 16. 11:34

Több száz munkatárs hiányzik a MÁV állományából, ezért a vállalat nem hagyományos módon is igyekszik megszólítani a potenciális munkatársakat: egy-egy utastájékoztató felhívás között játssza be a vasútállomásokon az álláshirdetéseket.

A MÁV egyébként a jelentkezők számára minden képzési költséget áll – hangzott el az RTL Klub riportjában.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. június 17. 06:56
Ennyit arról, hogy csak a közmunkásokat foglalkoztatják....
Akitlosz
2016. június 16. 20:36
De azért a Volán járatokat megszüntették ott amerre vonat is jár. Fordítva lehet, hogy bölcsebb lett volna, ha már mindenáron irtani akart a Fidesz kormány.
Akitlosz
2016. június 16. 20:34
A pénz beszél, a MÁV hangosbemond.
yanoo
2016. június 16. 20:27
"A MÁV egyébként a jelentkezők számára minden képzési költséget áll – hangzott el az RTL Klub riportjában." Ja, de ha megbukik a delikvens a vizsgán, több százezer forintot követel a MÁV.Márpedig a vizsgán jóindulattal 90 %-os a bukás.Gyakorlatilag lehetetlen levizsgázni.Aztán ha átmegy a vizsgán és beáll a jóember dolgozni, éjjel-nappal, ünnepnap, nem kötelező de elvárt túlórával ( hiszen nincs aki dolgozzon-vajon miért?),embertelen munkakörülmények között, kézhez kap 140 ezret jó esetben. Nem is értem miért nem tódulnak az emberek a MÁV-hoz dolgozni? Ha holnap megdupláznák a vasúton a fizetést, akkor sem lenne vonzó munkahely.Gyakorlatilag 35 év alatti vasutas ritka,mint a fehér holló.Egy-egy kis vasútbuzi odakerül és kb. két év alatt kiábrándul az egészből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!