Felmentették Juhász Ferencet és Fapál Lászlót

2016. június 20. 15:30

Bűncselekmény hiányában jogerősen felmentették Juhász Ferencet, a Gyurcsány-kormány honvédelmi miniszterét és Fapál László volt államtitkárt a hűtlen kezelés vádja alól.

2016. június 20. 15:30

Jogerősen felmentette a Fővárosi Ítélőtábla Juhász Ferencet, a Gyurcsány-kormány honvédelmi miniszterét és Fapál László volt államtitkárt a hűtlen kezelés vádja alól hétfőn.

Az ügyészség vádja szerint Juhász Ferenc 2006 júniusában megszegte a vagyonkezelési szabályokat, amikor engedélyezte, hogy Fapál László megvegye a neki 2005 májusában határozatlan idejű bérleti szerződéssel juttatott lakást, Fapál László pedig felbujtóként vett részt a vád szerinti jogosulatlan lakásvásárlásban. 

A perben első fokon bűncselekmény hiányában felmentették a vádlottakat, a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék ugyanakkor bűnösnek mondta ki, és felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta őket. A táblabíróság – egyetértve az ügyben első fokon született ítélettel – bűncselekmény hiányában felmentette a vádlottakat.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. június 20. 17:24
A drága zacskósok keményen elszámoltatták a tesókájukat!
tango47
2016. június 20. 17:21
A táblabíróság is csupa hülye buziból áll. Ez a véleményem, remélem nem sértődnek meg!
bölcsuhú
2016. június 20. 17:15
a fővárosi bíróságok még egyetlen baloldali politikust, csalót, sikasztót sem ítéltek el letöltendőre, maximum felfüggesztettre! Nem véletlenül tartotta meg őket az EU a helyükön 70 éves korukig! Addig meg klónozzák az utódaikat is.
Harangláb
2016. június 20. 17:04
Valszeg a tekintetes bíróság abból indulhatott ki, hogy ez a derék íróasztalhuszár aki annyi csatát megvívhatott az értekezleteken az álmossággal, most hogy nyugállományba vonult, megérdemelt ennyi obsitot...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!