Sallai: Fazekast felállítani, Bitayt leültetni!

2016. május 03. 07:42

Sallai R. Benedek LMP-s képviselő szerint furcsa, hogy a Bitay-Mészáros találkozó után a felcsúti üzletember érdekeltségébe tartozó földek kerültek ki árverés alól.

2016. május 03. 07:42

Azonnali kérdést tett fel a Bitay Márton földügyi államtitkár és Mészáros Lőrinc felcsúti üzletember közti találkozóval kapcsolatban. Az érintettek szerint csak fociról beszéltek, az LMP képviselője, Sallai Róbert Benedek azonban gyanúsnak tartja, hogy a privatizációs folyamatból a limit miatt már kiszorult Mészáros cégének bérletében lévő földek kerültek ki az árverés alól még ugyanazon a napon. Nagy István államtitkár válaszában elmondta: a földek így is kalapács alá kerülnek, csak később.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2016. május 04. 07:23
Döbbenetes, nyugtalanító, már-már félelmetes a liberális baloldal torz, elkorcsosult értékrendje, világnézete. Mindenkit börtönbe, vezetőszárra mert állítólag korrupt, de a saját bevallása szerint http://mandiner.blog.hu/2013/05/03/cohn-bendit_elmenyei_az_elvtars_kislanyokkal pedofil Cohn-Bneditnek behódolunk, példaképnek tekintjük, előadni hívjuk. Őt nem kellene leültetni? A baloldalon az állítólagos korrupció nagyobb bűn gyerekmolesztálás? Mert, hogy az LMP a pedofillal kapcsolatban kussolt és kussol. A díszparaszt is. Az ember gyomra felfordul ezektől. Az emberiséget nem a szegények és gazdagok közti egyre nagyobb különbség miatt kialakult felfordulás esetleges háború fenyegeti. "A világ minden, még mai kifosztott állapotában is elég gazdag ahhoz, hogy a protektorátus bármely pillanatban megvalósulhasson, és így ennek objektív akadálya nincs. A kapzsiság sohasem tudja a. világ javait úgy eltüntetni, hogy azokból ne jusson mindenkinek." A veszélyt az jelenti, hogy a normális értékrendű és a beteg korcsok közötti feszültség napról napra egyre nagyobb. Aki ezt nem látja az vak, vagy ostoba. Vagy mindkettő.
Kanóc
2016. május 03. 18:35
Az LMP egyébként amolyan vérbíró-leszármazottak szakköre? Folyton ilyesmire jár az agyuk.
Mich
2016. május 03. 17:52
Ez a tolvaj balfácán nagyon mérges, mert nem vehetett földet ingyen...
pemete jakab
2016. május 03. 17:38
"furcsa, hogy a Bitay-Mészáros találkozó után a felcsúti üzletember érdekeltségébe tartozó földek kerültek ki árverés alól." Ami egy normális embernek "furcsa", az a Fidesz természete. Általánosabban: a hatalom természete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!