Így búcsúzott Schiffer András

2016. május 31. 08:24

„Álmainkban Schiffer András visszainteget, álmainkban Schiffer András mondhat nemet.”

2016. május 31. 08:24

Az Indexnek adott interjújában jelentette be Schiffer András, hogy visszavonul a napi politikától. Az interjúhoz integetős mozgókép is készült, ahhoz meg egy werkfilm.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2016. május 31. 10:27
Láttam már fiatal idealista politikust idövel átvedleni kiábrándult cinikus harácsoló politikussá, de Schiffer András inkább kiszáll a ragacsos ringböl. Megértem. Elege van a nemtelen, hazug támadásokból és az elvakúlt, indulatos vitákból. Kár, hogy ilyen a politika.
red label
2016. május 31. 09:29
Elment a Szakasits unoka, mi lesz veled baloldal, mi lesz Veled Magyarország?
kortárs
2016. május 31. 09:22
Kár. Egy hazafi távozik a politikából. A kevesek közül az egyik volt a baloldalon, aki nem hazaáruló.
civilina
2016. május 31. 09:19
Schiffer András pártelnökként, így pártja is, aránytévesztésben szenvedett és szenved. Ebben látom az lmp kudarcát. Feleslegesen verik a tamtamot olyan ügyekben, amik jócskán meghaladják a szellemi és fizikai képességeiket. A kaptafánál kellene maradniuk, mert lenne ott bőven tennivalójuk, de ehelyett a kotnyeles igazságosztót szeretik játszani. Ebben az országban érzelmileg mindenki környezetvédő, és ezt mindenki szereti hangoztatni is, csupán a tetteik nem bizonyítják. Ezen kellett volna változtatnia az lmp-nek, állítom, tömegeket tudott volna megmozdítani egy nemes cél érdekében, ami meghozta volna számukra a népszerűséget, és azután ráértek volna ráfordulni más ügyekre is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!