Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Vona: A kormány félelemkeltésre használja a terrorveszélyt

2016. április 06. 09:41

Vona Gábor arról beszélt, hogy a Jobbik igyekszik mindig korrekt módon, konstruktívan hozzáállni a kormányhoz, de a kormány a terrorveszélyt arra használja ki, hogy félelmet keltsen és így politikai előnyhöz jusson.

2016. április 06. 09:41

Vona Gábor arról beszélt, hogy a Jobbik igyekszik mindig korrekt módon, konstruktívan hozzáállni a kormányhoz, de a kormány a terrorveszélyt arra használja ki, hogy félelmet keltsen és így politikai előnyhöz jusson – hallható a Csaba TV videójában.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciprióta
2016. április 07. 04:37
Magyarországnak ma egyetlen terrorfenyegetéssel kell szembenéznie, az pedig nem más,mint a világ vezető terroristájának putyin adolfnak a magánnyossága miatt szeretete a hun-manszi európaáruló szaftzabálók iránt.
ciprióta
2016. április 07. 04:23
Magyarország egyre inkább kezd hasonlitani a pindoszok öreg kontinenséhez, a szélsőjobb és a libibal megtalálják egymást a választások előtt és együtt harcolnak a lecsuszott lumpenek és biomassza szavazataiért. Bravo szaftzabálók???
korona
2016. április 06. 23:14
A "szokásos" kommentelők össztüze a JOBBIK vezérére, mert attól rettegnek, nehogy a JOBBIK hatalomra kerüljön. Itt aztán van individuális, de beépített kommentelő is. A zsidók minden erejüket bele fogják vetni abba, hogy a JOBBIK ne kerüljön hatalomra. Minden lehető és lehetetlen erejüket. Ezzel tisztában kell lennie a magyar népnek. Ha a JOBBIK netántán nyerne 2018-ban, nem jönne el a zsidók számára sem a viloág vége, de ők ebben akarnak hinni, hogy igen, akkor nekik annyi. A szervezett világhatalom, amelynek magját zsidó-kazárok alkotják, nem csak a magyar nemzetet, hanem a világ összes nemzetét meg akarják szüntetni. Hisznek Calerginek, hogy ők a majdani Új Világrend vagy , ha úgy tetszik, a Zsidó Világ Királyság arisztokratái lesznek mindenhol és itt is. Nos, ennek a Zsidó Világ Királyságnak egyik igen makacs ellenállói a magyarok. Vannak mások is, de a magyarokra külön programmal orrolnak. A Zsidó Világ Királyságot nem tegnap találták ki, hanem több évszázaddal, évezreddel ezelőtt. A zsidók hiszik, hogy ez a korszak nekik el fog jönni, be fog következni. Kísérleteztek francia forradalommal, nacioszocializmussal, kommunizmussal, de az eddigi próbálkozások, bár milliárdos gójhalált követelt, mégsem sikerült ezidáig. A legújabb: olyan népek egymásnak ugrasztása, amelyek vallása, életvitele, kultúrája teljesen eltérő. Hadd irtsák egymást, mert túl sokan vannak. Hiszen elegendő, ha megmarad ÖTSZÁZEZER gój, akik majd kiszolgálják a gépeket, aki majd a zsidók rabszolgáik lesznek. Ebben az irányban halad a jelen, a zsidók által felajzott, össztársadalmi szélviharos mozgolódás. Remélem, Vona ezt így tudja, ahogyan most én ide neki - és nektek - leírtam. Következésképpen olyan stratégiát kell felállítania, hogy ellentudjon állni a zsidók szűntelen és egyre erősödő támadásainak. A zsidók, maguk, nem egy bonyolult, földönkívűli szisztémát használnak. Megfoghatóak, helyükre lehet őket tenni. A legfontosabb pedig a magyar népnek: SENKITŐL, SOHA NE FÉLJEN SENKI. SENKITŐL. MERT AZ A MÁSIK SEM KÜLÖNB, MIND MI! Hanem gondolkodjon mindenki, kombináljon. Egy nemzet jóviselkedését meg lehet vásárolni, de a szimpátiáját aligha. Vagy legyenek NAGY fizetések és NAGY nyugdíjak vagy elkezd a nemzet rosszalkodni. Ezt már Nyugaton nagyon régóta tudják. BÁTORSÁG, ISTEN VELÜNK VAN MAGYAROK!
néhai Ch.Pilot
2016. április 06. 22:45
Na, szóval akkor a jobboldali radikális stafétabot a Jobbiktól átadva a Fidesznek. Önként. A Jobbik végleg a "szalon-náci" skatulyába került. Irtanák is a cigányokat, meg nem is, elkergetnék a multikat, meg nem is, erősebben védenék a határt, meg nem is (nehogy félelmet keltsenek). A Magyar Gárda meg nem is létezett, Csaba királyfi masírozott a Tejút csillagösvényéről letévedve bizonyos falvakban anno és ő keltett félelmet, a Jobbiknak ahhoz semmi köze. Tudjuk. Hisszük. Esszük. Már aki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!