Gallóné: Megfenyegették a sztrájkoló tanárokat

2016. április 20. 14:12

A szerdán rendezett sztrájk előtt számos településen a tankerületi vezetők, sőt polgármesterek is megfenyegették a tanárokat – mondta Galló Istvánné a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke az ATV-ben.

2016. április 20. 14:12

Ez a sztrájk nem csak a Klik alá tartozó intézményekre, hanem a szakiskolákra és az óvodákra is vonatkozik többek között, azaz minden oktatási intézményre – mondta Galló Istvánné a Pedagógus Szakszervezet elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Minden pedagógusnak hétfő délutánig nyilatkoznia kellett arról, hogy sztrájkolni akar vagy sem, de a szakszervezeti vezető szerint emiatt senkit nem érhet bántódás.

Számos településen a tankerületi vezetőktől, sőt polgármesterektől is érte fenyegetés a tanárokat – állította Gallóné beérkezett panaszok alapján. Azonban arra mutatott rá, hogy mivel a hatalom úgysem hálálja meg a lojalitást, felesleges félni, bátran jelentse be mindenki a szakszervezetnek, ha jogsértés éri.

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stefanovszky
2016. április 21. 11:52
Ezek még sztrájkolni sem tudnak rendesen. Nem csoda,hiszen hárman, száz felé húznak:-) Mint balliberális naghyon demokratikus ellenzék politikai metodikájának folytatói. Ne hazudj, te komcsi Gallóné, hogy bárki, bárkit megfenyegetett, mert sztrájkol(t). Nevet mondasz? Mert az NÉVVEL hallottuk, hogy ez visszafelé megtörtént. Abban a pillanatban hiteltelenné váltatok, ahogyan ebbe bevontatok szülőt, gyereket. Ott, az mindent eldöntött. Nem elég, hogy a pályára alkalmatlan a sztrájkolók többsége,nem elég, hogy emberi értékek, és morál nélküli jövőt akartok még több pénzért, még a rátok bízott gyermekeket is felhasználjátok aljas, önös érdekeitek céljaira. Hányni kell kollégák, hányni kell..
Tintamin
2016. április 21. 11:43
Megvan, hogy csak a vérhülye, agyhalott fideszesek imádják a klik-et? Akik kibuktak a suliból, és itt kell havi 30ropiért trollkodniuk, annyira ostobák szegények. Sajnálom őket.
catalina9
2016. április 21. 10:45
Gallóné: Megfenyegették a sztrájkoló tanárokat" szegény áldozatok....
kukagyerek
2016. április 21. 10:38
"Gallóné: Megfenyegették a sztrájkoló tanárokat" ---------- fidesz terror! szemét fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!