Ötvenmillió forintot adományozott Ákos Böjte Csabának

2016. március 02. 15:12

Miután Ákos megegyezett a Magyar Telekommal, bejelentette, hogy 50 millió forintot ajánl fel a dévai Szent Ferenc Alapítvány tevékenységéhez. Az énekes-dalszerző az Andante Borpatikában adta át az adományt, amelyet Böjte Csaba, az alapítvány vezetője elmondása szerint igyekszik átváltani gyermekkacagássá.

2016. március 02. 15:12

Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése – közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya szerdán MTI-vel. A tájékoztatás szerint a partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sok éves, eredményes közös munkát.

Ákos ennek örömére jelentős összeggel támogatja a dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekmentő tevékenységét. Az adomány átadására az Andante Borpatikában került sor.

Böjte Csaba szerint „ez a legnagyobb egyéni adomány a dévai Szent Ferenc Alapítvány történetében. Igyekszünk a lehető legjobb árfolyamon átváltani gyermekkacagássá, jó magyar szóvá. Ez a támogatás az anyaotthonaink, gyermekvédelmi központjaink számára váratlan tavaszi angyaljárás. Isten fizesse meg!”

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2016. március 03. 08:02
Örülök, hogy anyaországi árva, nélkülöző gyermek már nincs egy szál se,így erdélyi alapítványt kellett az adomány befogadásához keresni. :)
=nessuno=
2016. március 02. 22:08
Kemény munkával kereste. Majd jön helyette több is.
Harangláb
2016. március 02. 21:53
Két kiváló ember!
Pandaka pygmaea
2016. március 02. 21:45
Sickratman vajon jótékonykodott-e a (min.) 3,5 millióból akár 50 forinttal is a sarki kéregetőnek? Mintegy köszönetül a sorsnak? Ha már istenben nem hisz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!