MSZP-elnök akar lenni Szanyi Tibor

2016. március 13. 14:55

A tumblr-en jelentette be Szanyi Tibor, hogy újra meg kíván mérkőzni az MSZP pártelnöki székéért, hogy egy dögös, győztes pártot csináljon az MSZP-ből. A mikroblogon közzétett poszt tartalmát Szanyi megerősítette az Indexnek is, de további részleteket egyelőre nem árult el a portálnak sem.

2016. március 13. 14:55

CSAK HOGY a magyar tumblinép első kézből tudhassa: egy dögös, győztes pártot fogunk csinálni az MSZP-ből, s ennek érdekében elindítottam pártelnöki kampányomat” – írta tumblrjén Szanyi Tibor még szombaton. Az Index megkereste a poszttal kapcsolatban a szocialista EP-képviselőt, aki a portálnak megerősítette: valóban el kíván indulni a pártelnöki tisztségért a júniusi tisztújításon, de a jövő heti választmányi ülésig nem kíván bővebben nyilatkozni a kérdésről. Szanyi döntését nem kommentálta Tóbiás József jelenlegi pártelnök, de az Index úgy tudja, hogy nem lepte meg őt Szanyi lépése.

Szanyi Tibor március 4-én „Apa, kezdődik!” címmel már közzétett egy hosszú írást weboldalán, melyben a helyzetértékelés mellett arra is kitért, hogy szerinte mit kellene csinálni a párttal.

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2016. március 15. 06:24
Nálla sose lehet tudni, annyira sokszínü.
kiss.istvan770
2016. március 15. 05:36
„ Legyen a gyereknevelés öröm és szórakozás, gőzölögjön az ételek finom illata és mindent tudhassunk meg mindenről! A jó ötletek hozama az érvényesülés legyen! A jó munka végén ‘cuki’ otthonba járjunk haza … Szerezzük meg hozzá a hatalmat! ” 40, plusz 4 és plusz 8 éven át hasonló mesét hallottunk tőletek, de hazudtatok éjjel, nappal, talán még álmotokban is. Elprivatizáltátok az országot, munkanélkülivé tették az eladott üzemek dolgozóit és az élelmiszeripart ellátó parasztságot. A saját zsebre kifosztott államkasszába IMF hitelt vettetek fel, nadrágszíj feltételekkel, ami lehetetlenné tette az adósságból kilábalást. Tönkretettétek a budapesti közlekedést, az egészségügyet és az oktatást. Az elkövetett gazemberségeket komcsi módon a jelenlegi kormányra hárítjátok és ti reklamáltok, hogy 5 év alatt még nem lehetett helyrehozni a rombolásotokat. Rendkívül ostoba aki elhiszi, hogy nem a hatalomvágy, hanem a jó szándék vezérel benneteket!
Krupp Skya
2016. március 14. 15:35
Futóbolond, ivóbolond, és Vóna ez a hármas koalíció.
Krupp Skya
2016. március 14. 15:33
Olyan pedagógus feje van Tibi bácsinak két tantárgyat taníthatna vadászat, ivászat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!