Autós üldözés volt Veszprém megyében

2016. március 17. 21:26

Több tíz kilométeren át menekült autójával Balatonfüred és Veszprém között egy férfi, miután igazoltatni akarták a rendőrök. A férfi 140-nel száguldozott lakott területen belül, és a rendőrség útzárján is áthatolt. Végül elfogták az illetőt.

2016. március 17. 21:26

Őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, aki csütörtök reggel több tíz kilométeren át menekült autójával Balatonfüred és Veszprém között az őt igazoltatni próbáló rendőrök elől – közölte a Veszprém Megyei Főügyészség az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a férfi, miután a rendőrök Balatonfüreden igazoltatni akarták, nem állt meg járművel, volt, hogy lakott területen belül is 140 kilométer/órás sebességgel hajtott.

A rendőrök Veszprém határában, a Balatonalmádi felől bevezető útszakaszon két gépkocsival útzárat állítottak fel. A férfi ekkor megállt a járművel, ám amikor a vele szemben intézkedni próbáló rendőr a gépkocsijába behajolt, ismét gázt adott, és az útzárat áttörve elhajtott. Az intézkedő rendőr könnyebben megsérült.

A menekülő autóst végül a veszprémi elkerülő úton három rendőrautóval állították meg, azokban anyagi kár keletkezett.

A főügyészség közölte: az elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette, az ügyben hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2016. március 17. 22:37
Ezek az autós üldözések jól mutatnak a moziban viszont nem kellene honosítani őket. Ha bepánikol valaki a rendőrtől, mert otthon hagyta a jogsíját vagy ivott egy sört, nem kellene 140-nel végig zavarni lakott helyeken. Tele van kamerával rakva lassan már minden, szép lassan menjenek utána, kövessék messzebbről, ennek is az ismert bűne az hogy nem állt meg a rendőröknek és ebből életveszélyes anyagi kárral járó üldözés lett. A körözött terroristát kergessék, ne a hülye magyart, akit másnap is békésen bekísérhetnek, mivel nem tud elbújni úgysem.
békalepcse
2016. március 17. 22:24
A rendőr nem bánthat, nincs joga hozzá, az segít! Kár menekülni. Aki egyéb bűnökben is érintett az meg nyugodtan csináljon így. Meg lesz a jutalma!
Harangláb
2016. március 17. 21:49
Egy tízesre minimum le kellene ültetni az ilyeneket...azalatt talán megnyugodnának...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!