A nemzetbiztonsági bizottság szerint is indokolt a kettes terrorkészültség

2016. március 23. 11:55

Ugyan nincs arra utaló információ, hogy a brüsszelihez hasonló merényletre készülnének Magyarországon, mégis szükség van a fokozott biztonsági intézkedésekre – mondta el Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke a testület ülését követően.

2016. március 23. 11:55

Indokoltnak tartják a brüsszeli robbantások nyomán kedden elrendelt kettes fokozatú terrorkészültség fenntartását az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagjai – derült ki a testület szerdai, zárt ülése után tett nyilatkozataikból.

A rendkívüli ülésen Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára, Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Papp Károly országos rendőr-főkapitány, valamint a polgári és katonai titkosszolgálatok képviselői tájékoztatták a bizottság tagjait a Brüsszelben történtekről és azok magyarországi vonatkozásairól.

A mintegy kétórás tanácskozás után Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke azt mondta: nincs arra utaló információ, hogy a brüsszelihez hasonló merényletre készülnének Magyarországon, ugyanakkor minden európai országban fokozott biztonsági intézkedésekre van szükség.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2016. március 23. 13:02
"Magyarországon nincs terrorfenyegetettség" (Bakondi György, Fidesz, belbiztonsági főtanácsadó, 2016. március 22.)
csuka
2016. március 23. 12:22
"Drámai a helyzet! Pesten is! A Keleti-pályaudvar a megmondhatója. Volt ott minden. Bombariadó, vonatkiürítés átkutatással,-bomba nélkül. Részeg ember leteperése, fojtogatása, “uramnekamerázzon!”-udvarias puskához kapkodással. Aztán belenyugvás a mégis kamerázásba, némi pózolással." --- A FIDESZ/DSZ MAFFIA riogatja a lakosságot ...
még fokozza
2016. március 23. 12:22
Fokozott. Hány ilyen fokozat van és melyik mit jelent, leírná valaki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!