„A magyar gyerek a fontos”

2016. március 07. 10:23

Nemzeti Népesedési Konferenciát szerveztek a gyerekek és a magyarság védelmében a budapesti Hazatérés Templomában. Ellentüntetők szerint ez egy fajvédő konferencia volt – hangzik el a hvg.hu videójában.

2016. március 07. 10:23

A hvg.hu videója beszámol arról: harmadjára rendezték meg a Nemzeti Népesedési Konferenciát Budapesten. A rendezvénynek otthont adó Hazatérés Templomában összegyűltek azt szeretnék, ha Magyarországon egyre több magyar gyerek születne. Az eseményt Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója szervezte. A konferencián Novák Előd Jobbikos politikus az ország legnagyobb problémájának nevezte a katasztrofális demográfiai folyamatot.

Voltak, akik szerint a rendezvény egy „fajvédő konferencia”, ezért ellentüntetést szerveztek a Szabadság tér túloldalára. A megmozduláson többek között Zoltai Andrea és Heller Ágnes filozófus is felszólalt. 

Összesen 497 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2016. március 08. 22:33
na jó éjt
hunnia
2016. március 08. 22:21
Nekem több LMBT ismerősöm van, és egyi sem panaszkodot a magyarországbeli helyzet miatt. Mind jól megvannak itt.
Agnieszka
2016. március 08. 16:23
Ki a legnagyobb érték? Gondolom, az egészséges kisbaba. Mit kívánhatnék Neki? Azt, h. maradjon is egészséges és váljék jóakaratú, tanult, tájékozott, segítőkész, vidám felnőtté. Ennek nagyjából az is a feltétele, h. jó szülőkhöz szülessék, akik fizikailag el tudják tartani, ahol nemcsak türelmet, szeretetet, jó szót, mesét, korához mért tudást is kap, de tiszta, meleg, otthont, megfelelő táplálékot is. A magyar népnek azt kívánnám, ne merüljön föl, h. talán egyszerűbb volna lakosságcserével néhány megyéről lemondva teljes önkormányzatot megadni annak az etnikumnak, amelyik ugyan tele szülni tudja ezt az országot, de a kicsinyeinek a fenti, életbe vágóan szükségeseket megadni nem képes, mert nemhogy a kicsinyeit, de saját magát sem képes eltartani. Annyi örömöt, mint egy egészséges kisgyerek, nagyon kevés dolog adhat, az ország meg nagyjából addig ország, amíg minden polgára képes folytatódni, ehhez min. 2%-os termékenységi arány lenne szükséges a jelenlegi 1.4% körülihez képest. A természet irtózik az űrtől és hogy milyen remek más, esetleg az országon belül többségre jutott etnikumokkal az együtt élés, arról pl. az erdélyi magyarok adhatnának fölvilágosítást annak, aki rászorul. A magyar, a nemzet ezek kissé ködös fogalmak, az értelmezések eléggé egyediekké is válhattak, egyszerűen szülessék minél több kisgyerek szerető családba, jó helyre, ahol nemcsak az életre hívására voltak készek, de az eredményes fölnevelésére is!
Dénia
2016. március 08. 15:19
Na viszlát gyagyák. Erre én nem érek rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!