Vécsi: Az otthonteremtési támogatással a kormány megint becsapta az embereket

2016. január 06. 11:02

A kormány ismét megosztó politikát folytat az új otthonteremtési támogatás kapcsán – mondta Vécsi István kedden az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Közmunkás Szakszervezet elnöke szerint a kormány megint becsapta az embereket.

2016. január 06. 11:02

„Az első pillanatban, amikor meghallottam, hogy 3 gyerek után 10 millió járhat a családoknak, akkor örültem, de amikor kiderültek a részletek, csalódnom kellett, a kormány ismét megosztó politikát folytat” – mondta Vécsi István kedden az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Közmunkás Szakszervezet elnöke szerint a kormány megint becsapta az embereket, hiszen hiába felel meg egy közmunkás minden kritériumnak, mégsem kaphatja meg ezt a szociális juttatást. Vécsi szerint a kormány az új otthonteremtési programjában fellelhetők a gyűlöletkeltés nyomai is. 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2016. január 07. 09:14
Még jó! Majd pont segílyeséket fogjuk még több ingyen pénzzel kitömni, ahogy a szoci időkben?! Ez a támogatás a munkaképes, a munkaerőpiacon piacképes, tényleg dolgozó gyermekvállalóknak szól és nem a mindenre alkalmatlan söpredéknek. Tudjuk, hogy sokaknak fáj a közmunka, nem lehet semmittevéssel várni a segélyt, nincs már semmi ingyen. Nyilván a szoclib brigád a szegíny szavazói miatt ugat, megint a mi pénzünkből tartanák el őket. Takarítsanak csak árkot, söpörjenek utcát és legyen hálásak mély kussban, hogy egyáltalán még kapnak bármilyen közmunkára is lehetőséget.
kjkj945
2016. január 07. 08:58
Véc s i Azt mond meg, a közmunka 80 e ft-ből hogyan fog törleszteni, és megélni, 3 gyereket nevelni?? Nem is beszélve, hogy a lakás vételbe is be kell szállniuk.
excopp
2016. január 07. 08:51
- van abban valami egészen perverz báj, amikor egy POLGÁRMESTER a Közmunkás Szakszervezet elnöke - Vécsi István ugyanis Ricse (B-A-Z) polgármestere 1990 óta...
Morgen
2016. január 06. 20:52
Komolyan mondom, egészen elkeserítő a közéletünk. Mást nem hallok, olvasok , minden médiumban, mint -jobb esetben semmit mondó ügyeket- más esetekben eget rengető hülyeségeket. Tisztelet a kivételnek (egyre ritkább). Ha valaki ír egy cikkecskét, vegye már a bátorságot és tényekre hivatkozzon! Ez a Vécsi úr is ízekre szedhetné az idevonatkozó jogszabályt, de ő nem ezért ír, hiszen azzal nehezen tudna vitatkozni, ezért előrángat valami ködös, szürreális vádat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!