Lezárták a TV2 megvásárlását

2016. január 03. 16:57

Andy Vajna cége, a Magyar Broadcasting Co. Kft. vasárnap közölte: lezárták a TV2 Csoport megvásárlását. A vállalat a szükséges engedélyek birtokában benyújtotta a változásbejegyzési kérelmét a cégbírósághoz és Dirk Gerkens-t kinevezte a TV2 Csoport vezérigazgatójának.

2016. január 03. 16:57

A Magyar Broadcasting Co. Kft. lezárta a TV2 Csoport megvásárlását, a vállalat a tranzakcióhoz szükséges engedélyek birtokában benyújtotta a változásbejegyzési kérelmét a cégbírósághoz és Dirk Gerkens-t kinevezte a TV2 Csoport vezérigazgatójának – közölte a társaság vasárnap. A közleményben idézik Andy Vajnát, a Magyar Broadcasting Co. Kft. ügyvezető igazgatóját, tulajdonosát, aki azt mondta, a TV2-ből egy szórakoztató és piacvezető kereskedelmi televíziót szeretne létrehozni. Hozzátette: a TV2 a család televíziója lesz, céljuk, hogy a fő-, valamint a kábelcsatornák a család minden tagjának szórakozást és hiteles tájékoztatást biztosítsanak.

 
A Magyar Broadcasting 2015. október 15-én adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100 százalékos üzletrészét és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100 százalékát megtestesítő részvényei megszerzéséről. A társaság ezzel egy időben megállapodást kötött a TV2 korábbi tulajdonosával, a ProSiebenSat.1 Media AG-vel az eladóknak, valamint a csatornának biztosított hitelek átvállalásáról. A Gazdasági Versenyhivatal október 30-án engedélyezte, hogy a társaság közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited felett. A Magyar Broadcasting a TV2 Csoport megvásárlását saját tőkéből és egy több bankból álló konzorcium közreműködésével finanszírozta – áll a közleményben.

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2016. június 12. 23:41
Jajaj! Csak Ágyánt és a Kishantosi maffiát tudnám feledni amit elég sokáig tudott álcázni tevékenysége kapcsán. Azt is, hogy honnan is küldték 2007-ben hirtelen a gazdatüntetésre ahol átvette a vezérpálcát és jutott be a polgári oldali szövetségbe ott bomlasztani és megakasztani a földreformot. De hiába Magyrország kis ország és csak ideig-oráig marad valami homájba, mivel mindenki valakinek az ismerőse és annak is van ismerőse aki ismer valakit aki szintén ismer valakit aki ismer valakit aki a delikvenst ismeri, vagy hallott róla valakitől. Ettől Magyarországon nem úgy történik semmi, mint más országokba szokott és azt elképzelik rólunk, vagyis nálunk is az a természetes, mint más helyen. De azt gondolom, hogy mi ezt így szeretjük és ezért van az, hogy akik elmennek is mind honvággyal küzködnek és vágynak haza ebbe az absztakciótól túlpörgött zsibon kávéházba, mivel ez tartja meg a nemzetet már több, mint ezer éve.
billwilson
2016. február 13. 00:49
most mit vártál, ezek Orbántól várják, hogy megmondja most épp mit kell gondolni a világról
tyIer durden
2016. február 11. 22:18
Bizony ám. Mi úriemberek vagyunk, nem lakótelepi lumpenprolik.
katus
2016. január 25. 21:59
Orbán kétkarú rablója bejelentette: övé a TV2 - Azt is mondta, hogy a család tévéje lesz Forrás: https://kuruc.info/r/2/153300/ https://kuruc.info/galeriaN/2012/andyvajnaorban160103_01.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!