Infarktusgyanúval kórházba került a cigányvezető, rendőrség a közgyűlésen

2016. január 18. 11:55

Infarktus gyanújával kórházba vitték Hegedüs Istvánt, az Országos Roma Önkormányzat elnökét – tudta meg az Origo. Ezért bejelentették, hogy elmarad a hétfői közgyűlés, ám azt mégis megtartották, és többek közt arról határoztak, hogy az ORÖ-s képviselők és családtagjaik részt vehetnek ORÖ-s programokban. Kihívták a rendőrséget is.

2016. január 18. 11:55

Kórházba került az Országos Roma Önkormányzat elnöke – tudta meg az Origo. Hegedüs Istvánt infarktus gyanújával vitte vasárnap este kórházba a mentő, állítólag eszméletlen állapotban.

Az Országos Roma Önkormányzat rendkívüli közgyűlését hétfő délelőtt 10 órára hirdették meg.

Mint az Origo írja: Buri Edina hivatalvezető tíz órakor bejelentette, hogy az elnök távolléte miatt a rendkívüli közgyűlést nem lehet megtartani.  

A bejelentés ellenére a közgyűlés helyszínén 27 képviselő mégis úgy döntött, hogy megtartják az ülést - tudósított az Origo tudósítója a helyszínről. A képviselők több pontban is döntést hoztak, például arról, hogy a képviselők és hozzátartozóik részt vehetnek az ORÖ-s programokban,emellett pedig pedig visszahívták a közgyűlés elhalasztását bejelentő hivatalvezetőt. Rongálás miatt pedig kihívták a rendőrséget. 

Az Origo megjegyzi: az Országos Roma Önkormányzatnál hónapok óta folyik hatalmi harc, miután megromlott a viszony Farkas Flórián romaügyi miniszterelnöki biztos és Hegedüs István között. 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. január 18. 22:32
Nagyszínész mint az orbán csákó.
Photon
2016. január 18. 19:34
Ez inkább négernek látszik, nem cigánynak.
nemecsekelek
2016. január 18. 19:30
"hogy a képviselők és hozzátartozóik részt vehetnek az ORÖ-s programokban,emellett pedig pedig visszahívták a közgyűlés elhalasztását bejelentő hivatalvezetőt" Ez komoly? " Rongálás miatt pedig kihívták a rendőrséget" Na jól van. Ezek szerint tényleg gyűltek a romák.
mer-kell
2016. január 18. 19:22
És tessék mondani ki fedezi a kórházi költséget a roma adófizetők?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!