Nem hozta le az MTI a DK Habonyról szóló közleményét

2015. december 08. 22:07

A DK Habony Árpád ibizai szórakozásával kapcsolatosan akarta közleményét publikálni az Országos Sajtószolgálat felületén, de az MTI megtagadta annak közlését.

2015. december 08. 22:07

Megtagadta a Demokratikus Koalíció Habony Árpádról szóló, „DK: Miből jár egy feltételezett ibizai drogdiszkóba Orbán tanácsadója?” című közleményének publikálását az Országos Sajtószolgálat felületén az MTI – közölte a DK, amely az MTI levelét is mellékelte sajtóközleményéhez.

Az állami hírügynökség ennek alapján lépését azzal indokolta, hogy a DK közleménye szerintük az OS Szabályzatának (http://os.mti.hu/szabalyzat ) 14. 3. pontjába ütközik. A hivatkozott szabály azt tartalmazza, hogy a közlemény nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével, különös tekintettel a közszereplőnek nem minősülő személyek személyiségi jogaira.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2016. február 11. 16:45
És még vannak akik kételkednek az orbáni cenzúra létében?
Bazooka454
2015. december 23. 23:58
Drogosok büntetése a Fidesznek alap, de a közpénzen hizlalt drogosra hájazó habony nem erdekes. Kitüntetést meg nem kapott kocsistól? Fidesznél még az is elképzelhető, hogy habonyt kituntetik az a hanyatló dekadens nyugat testközeli megfigyelésért. Alig várom, hogy Áder átadja a köztársasági érdemrendet, mert habony egy Fideszes hős, aki életmódjával utat mutat , a narancsos ifjúságnak. Ha kell ugráló kommunista nyigdíjasokat reguláz, ha kell titkos küldetést végez elit drogklubban.
mákgubó3
2015. december 12. 05:29
Habony Ibiza biza a fidesz esszenciája. A Tekintetes Nemzeti Miniszterelnök Elvtárs személyes tanácsadója. Gondolom a koktélreceptek, és a trendi táncok bemutatása jól jönnek viktor disznószúrásai után, ott suttyóházán....:)))))))))))
Peter8811
2015. december 12. 05:27
Miért mi a DKP, hogy le kell közölni a hülyeségeit? Ja DK Pressz akkor igen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!