LMP: Farkas Flórián esete bizonyítja, hogy kormányzati szinten lopnak

2015. december 09. 13:04

A legmagasabb szintű kormányzati segítséggel, bűnszövetkezetszerűen lopják szét és herdálják el az ország felzárkózását szolgáló uniós forrásokat az LMP antikorrupció szakszóvivője, Hadházy Ákos szerint. Elmondta: hangfelvétel bizonyítja, hogy Farkas Flórián miniszterelnöki biztos minisztériumi havi fix kifizetést ígér annak, aki segít eltussolni az ügyét. Ma van korrupcióellenes világnap.

2015. december 09. 13:04

Az LMP szerint „szisztémásan, a legmagasabb szintű kormányzati segítséggel, bűnszövetkezetszerűen lopják szét és herdálják el” az ország felzárkózását szolgáló uniós forrásokat, amelyekből az elmúlt hét évben 8 ezermilliárd, míg a következő években 12 ezermilliárd forintnyi érkezik.

Hadházy Ákos, az ellenzéki párt antikorrupciós szakszóvivője szerdán, a korrupcióellenes világnap alkalmából tartott budapesti sajtótájékoztatóján példaként arra a hangfelvételre hívta fel a figyelmet, amely szerinte azt bizonyítja, hogy Farkas Flórián országgyűlési képviselő és miniszterelnöki biztos minisztériumi havi fix kifizetést ígér annak, aki segít eltussolni az ügyét.

A politikus a korrupcióellenes világnap alkalmából tartott tájékoztatóján egy „korrupciós szerencsekereket” is felállított a Blaha Lujza téren, amellyel elmondása szerint sok mindent lehet nyerni, például földet, mint a szekszárdi polgármester rokona „vagy egy szerencsés felcsúti gázszerelő vagy szerencsejáték-koncessziót, ahogy Andy Vajnával történt”. Úgy folytatta: ennek egyetlen feltétele van, az, hogy Orbán Viktor miniszterelnök barátjának kell lenni.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. december 09. 17:37
Koke a kokénak nem vájja ki a szemét.
csuka
2015. december 09. 16:07
http://alfahir.hu/120_milliard_forintnyi_ciganyoknak_szant_penz_tunt_el_nyomtalanul_javaslatokkal_allt_elo_a_jobbik
bookmark
2015. december 09. 15:00
Mandi is jobban tenné ha nem minden hülyeségét venné át sz LMP-nek minden féle kontroll nélkül.
bookmark
2015. december 09. 14:58
Arról volt szó, hogy van hangfelvétel. Aki felvette természetesen törvényesen járt el és ezért az LMP tiszta lelkiismerettel megtette a feljelentést ugye? Mert ha nem akkor ez nálam még nem bizonyíték, de viszont kimeríti a rágalmazás fogalmát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!