Csónakkal érkezett Leszboszra a Migration Aid szóvivőjének szír párja

2015. december 01. 17:24

A Migration Aid önkéntes szóvivője, Zsohár Zsuzsanna Leszboszon ölelhette magához szerelmét, a Szíriából csónakkal érkező Samert.

2015. december 01. 17:24

A Heti Válasz hívta fel a figyelmet az Euronews Magyar-szír boldogság Leszboszon című riportjára, amely Zsohár Zsuzsanna találkozásáról szól Szíriából csónakkal érkező szerelmével. A nő, aki kislányával együtt várta szír barátját, a Migration Aid nevű, migránsokat segítő szervezet önkéntes szóvivője. A civil szervezet korábban hevesen tiltakozott a határkerítés és a jogi határzár ellen.

Az aleppói gyógyszerész Samer Alkaled a hírcsatornának elmondta: egyelőre nincs konkrét terve, csak örül a találkozásnak, amit előre megígért Zsohár Zsuzsannának. 

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bravo
2015. december 05. 23:17
Ha ennek vége akkor az önmegsemmisítô mérgezô amerikai gabona szóvivôje lesz vagy a helsinki bizottság beveszi egy soros projektbe. Ganz egal.
Burmin
2015. december 02. 16:56
Itt nem lehet menekült a szabályok szerint, vissza lesz toloncolva, Bécsben találkozhat a picsával...
Selamat
2015. december 02. 12:07
Ez nem az a nő, akin néhány hónapal ezelőtt jókat derültünk, mikor a külföldi érdekeltségű, a még véletlenül sem magyar immigration aidnél segédkezve beleszeretett az egyik szírbe, aki megígérte neki, hogy később meg fogja keresni, és találkozni fognak még? Minderről beszámolt a nőszemély a faszbukján. Mert ha igen, akkor a szír szerelme nem más, mint egy mezei embercsempész...
kukagyerek
2015. december 02. 11:37
Jó kis műcirkusz az magyarországi hülye libbantaknak. Röhögni lehet csak rajta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!