Az Európai Bizottsághoz fordul a DK a „véleményterror” miatt

2015. december 18. 14:02

A DK a Telekom-botrány ügyében az Európai Bizottsághoz fordul. A párt szerint ugyanis a kormány – miközben véleménydiktatúrát kiált – a legsúlyosabb véleménydiktatúrát követi el a magánvállalat ellen, mert az támogatja tovább a „kormányzati harsonaként” funkcionáló zenészt.

2015. december 18. 14:02

A Demokratikus Koalíció közpénzből folytatott kormányzati véleményterrorként értékeli a kormánynak azt utasítását, hogy a minisztériumok és azok háttérintézményei mondják fel a mobilinternet-szerződéseiket a Magyar Telekommal. A párt az ügyben az Európai Bizottsághoz fordul.

Molnár Csaba, a párt ügyvezető alelnöke szerint a kormány azt kívánta ezzel a döntéssel megbosszulni, hogy a cég felbontotta szponzori szerződését a nők egyenlő jogait tagadó Kovács Ákos zenésszel.

A kormánynak semmi köze sincs ahhoz, ha egy magánvállalat felbontja a támogatói szerződését egy magánszeméllyel. A döntéssel ráadásul kormány jelentős anyagi kárt okoz a magyar adófizetőknek és megsért számos közbeszerzésre vonatkozó uniós irányelvet is – vélekedik az alelnök.

A kormány tehát – miközben véleménydiktatúrát kiált – a legsúlyosabb véleménydiktatúrát követi el az adófizetők pénzén egy magánvállalat ellen, mert az nem kívánja támogatni a ma már „kormányzati harsonaként” funkcionáló zenészt – fogalmazott Molnár Csaba.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2015. december 19. 10:30
Ha már fordulnak, miért nem inkább, fel?
Pandaka pygmaea
2015. december 19. 10:20
Meg hát van abban valami vicces, hogy pont az nem süllyed mély hallgatásba ez ügyben, akinek simán belefér az értékrendjébe, hogy egy "öregecskedő" feleség simán lecserélhető valami frissebb húsra.
választópolgár
2015. december 19. 07:36
Ezek nem hazaárulók! Ezt a kifejezést sem érdemlik meg, és gyakorlatilag sem lehetnek azok, tudniillik nem magyarok. Akkor mégegyszer és addig amíg fel nem ébred mindenki a mátrixból: Aki magyarul beszél, magyar állampolgársága van és Magyarországon született, az még nem magyar. Magyar az, aki sorsközösséget vállal a magyarsággal, érte szól és tesz. A legutóbbi népszámláláson 8.500.000-en vallották magukat magyarnak.
választópolgár
2015. december 19. 07:30
Nem azt mondták feri:https://www.youtube.com/watch?v=0k4ov0luuTc&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201512
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!