Tomcat előzetesből házi őrizetbe került

2015. november 20. 18:06

Polgár Tamást azzal vádolják, hogy összevert egy kerékpártolvajt. Az ügyben nem védekezhet szabadlábon: előbb fél évig előzetesben volt, most házi őrizetbe helyezték.

2015. november 20. 18:06

A Tolvajkergetők vezetőjeként, Tomcat néven ismert Polgár Tamást előzetes letartóztatásból házi őrizetbe helyezte a bíróság. Noha számos, a Tolvajkergetők által leleplezett bűnelkövetőt hagyott a rendőrség szabadlábon védekezni, a férfi és társai azonnal előzetes letartóztatásba kerültek, mikor az egyik kerékpártolvaj tavasszal azt állította, hogy a szervezet tagjai összeverték. Tomcat most azt mondja, a strasbourgi bíróságnál fogja érvényesíteni jogait az alaptalan letartóztatás miatt.

Egy ennél sokkal ismertebb ügyében a hatóságok bűncselekmény hiányát állapították meg nemrég. Mint ismert, tavaly Hódmezővásárhelyen a Tolvajkergetők kibéreltek egy házrészt, mert annak tulajdonosa arra panaszkodott, hogy többszörösen büntetett szomszédja elüldözte őt onnan. Miután bérlővé váltak, az Polgárék benyomultak az ingatlanba. Az említett szomszéd rájuk támadt, ekkor Tomcat közvetlen közelről arcon lőtte őt gázpisztollyal.

A cselekménnyel kapcsolatban megállapításra került, hogy jogos védelem volt – közölte Polgár Tamás. Attól, hogy erőszak történik, még nem biztos, hogy biztos, hogy az bűncselekmény – nyomatékosította, és kilátásba helyezett egy pert a rendőrség ellen. „Már nagyon sok ilyen pert nyertem” – tette hozzá a Tolvajkergetők vezetője.

Lejáratásuk mögött kis részben a Hit Gyülekezetét is sejtik. Az egyházat a videóban Tomcat szektának nevezi. 

Végül az önbíráskodás tényállását is elmagyarázzák, és felhívják a figyelmet: sosem vertek meg tolvajokat, azokat minden esetben a rendőrségnek adták át.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
József42
2016. december 19. 14:50
A legtragikomikusabb az egészben, hogy Polgár - tomcat - Tamás miért is lett kicsinálva? Azért mert 2009-ben elindult a Jobbik jelöltje ellenében egy helyi választáson. Na és ki volt a jobbikos jelölt akkor? Dobpergéééés... SZEGEDI CSANÁD Vagyis Tomcat, aki egymagában többet tett a radikális jobboldal felemelkedéséért, és a szellemi karanténól kikerüléséért (tulképp azt csinálta, mint Breitbart és Bannon csak tíz évvel megelőzve), mint az egész Jobbik vezérkar együttvéve, azért lett kicsinálva, hogy egy azóta Izraelbe alijázó és ultraortodox zsidóvá átvedlő áruló gazember kaphasson 5,8%-ot egy tét nélküli regionális választáson!!!
Bravo
2015. november 22. 16:16
Bátor és korrekt húzás volt a Mandinertől a Tomcat visszatérés listázása. Az igazság nem rasszista. https://www.youtube.com/watch?v=YMk902hA_CQ
gepida
2015. november 21. 08:15
Nagy kárpótlást fizetnek neki előbb-utóbb.
Mindjárt
2015. november 21. 06:45
Nem értem se Polgárt se Budaházyt. Kiverik a balhét de neki esnek a Jobbiknak is mert szerintük nem eléggé forradalmi. Sok az ilyen szeleburdi aki elfelejti, hogy kik a haza igazi ellenségei mert nekik nem elég forradalmi a nemzeti Jobbik. Többnyire a falba verik a fejüket és a balhén kívűl semmit se tesznek. A forradalmárok ideje elmúlt. Ezek nem szabadágharcosok hanem hisztisek. Ma már csak úgy lehet változtatni ha választást nyersz és ehhez nem elég a hiszti, ehhez egy nemzeti radikális párt, széeskörű, országos szervezet és program kell. Természetes, hogy egy olyan párt amelyik választást akar nyerni nem tud mindenkinek mindenben megfelelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!