Szanyi Tibor szerint Szanyi Tibor miatt vonzó az MSZP

2015. november 29. 14:49

Baja Ferenc, Szekeres Imre, Mesterházy Attila, Józsa István és Szanyi Tibor a hvg.hu-nak elmondta, mi a vonzó az MSZP-ben és mi az oka annak, hogy nem tudják megszorongatni a Fideszt. Szó esett Hiller István és Medgyessy Péter kijelentéseiről is.

2015. november 29. 14:49

„Nincsenek meg azok a fórumok és nincsenek meg azok az eszközök, amelyekkel az elégedetlenek rendesen hallatni tudnák a hangjukat” – mondta a hvg.hu szombati MSZP-kongresszusán készült videójában Szanyi Tibor arra a kérdésre, hogy miért nem tudja megszorongatni a szocialista párt a kormánypártokat. Szanyi szerint a sajtó is csak az ellenzéki pártok egymásnak ugrasztásával van elfoglalva, ahelyett hogy valódi kérdéseket tenne fel. Szekeres Imre szerint simán nem találták meg az emberekhez vezető utat.

Baja Ferenc szerint jó érzés szocialistának lenni, Szekeres Imre szerint elég fura a fíling a pártban, Józsa István viszont optimista: úgy tudja, 100-120 ezer új szavazója van az MSZP-nek, csak a médiához még nem jutott el az információ.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Presidente
2015. november 30. 11:12
Bár erdélyi magyarként sérelmezem azokat a kijelentéseket, amiket Szanyi tett a határon túli magyarokkal kapcsolatosan, de el kell ismernem, hogy ez a csávó annyira öntelt és kretén, hogy az már néhol szórakoztató. :D
hátakkor
2015. november 30. 10:45
Utolsó oltsa le a villanyt!
hátakkor
2015. november 30. 10:25
"Baja Ferenc szerint jó érzés szocialistának lenni" Neki.. De lehet neki sem.
liberálzöld.
2015. november 30. 10:15
Kedves szocik! Az MSZP egyáltalán nem vonzó. Sőt. Max a nekrofiloknak, mag a gerontofiloknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!