Szalai: Ti szoptátok a legtöbbet mint szurkolók, baszd meg

2015. november 16. 21:37

A szemmel láthatóan is jó hangulatban lévő Szalai Ádám egy budapesti kocsmában a pult mögül intézett beszédet az Eb-kijutást ünneplő szurkolókhoz. A Hungary Ultrasliberi videója.

2015. november 16. 21:37

Kétségtelenül az egész ország örült annak, hogy a magyar labdarúgó válogatott 44 év után újra ott lesz az Európa-bajnokságon. Nagyon örültek maguk a játékosok is, akik nyilván nem fogták vissza magukat az ünneplésben. A Hungary Ultrasliberi által közzétett videón például Szalai Ádám egy budapesti kocsmában intézett beszédet az ott lévő szurkolókhoz: „44 év után jutottunk ki. Ti szoptátok a legtöbbet mint szurkolók, baszd meg. Azért, amiért most itt álltok, mindenki igyon meg egy pálinkát és reggel 7 előtt senki se menjen ágyba” – kiabálta Szalai, majd mindenki együtt skandálta a Ria-ria-Hungáriát.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2015. november 17. 12:34
Az biztos, hogy Szalai nem nagyon szopott euró milliós fizetésekkel. Vagy a Dzsudzsák. :D
asszem
2015. november 17. 11:17
Győztünk! Mi az ördögért álszenteskedjünk,mikor igenis határtalan az örömünk! és ej, de ha az a kibaszott skót bíró megadja nekünk az oláhok ellen Szalai által lőtt szabályos gólt, Ádám talán eddigi legszebb gólját, mi már régebben mennybe mehettünk volna! Köszönjük Ádám, óriás vagy, remélhetőleg az Eb döntőben nem fogod beérni pusztán egyetlen lőtt góllal! És figyeltétek, ez az Ádám az fogyasztott többedik pohárkányi ütős pálesz után is, mily szilárdan áll a talpán?!!
aleb19
2015. november 17. 10:03
azert szerintem gond egy kicsit, hogy a magyar focistak egyszeruek mint a faek mert a modernfoci eszjatek de nagyon
Mindjárt
2015. november 17. 06:43
Joguk van, jogunk van ünnepelni. Jogunk van megmondani mit gondolunk a magyarokat becsmérlő arrogáns norvég csapatról. Pofázhat anorvég csapat négerje, a magyarok jobbak mint a norvégok és kijutottak az EB-re. Az ünneplés akkor lesz igazán édes ha az EB-n is lesznek győzelmek. A focistáknak nagyon elő kell készülni. Drukkoljunk, nagyon drukkoljunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!