Megtartják a magyar-norvég meccset

2015. november 14. 17:16

A párizsi merényletek miatt szigorúbb biztonsági intézkedések lesznek érvényben a magyar-norvég labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezős párharc vasárnapi, budapesti visszavágóján – írja az MNO. Az MLSZ felhívja a nézők figyelmét, hogy a szokásosnál szigorúbb biztonsági intézkedések miatt lényegesen megnövekszik a beléptetés ideje.

2015. november 14. 17:16

 A párizsi merényletek miatt szigorúbb biztonsági intézkedések lesznek érvényben a magyar-norvég labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezős párharc vasárnapi, budapesti visszavágóján – írja az MNO.

 
A magyar szövetség (MLSZ) szombati közleménye szerint minden szurkoló személyazonosságát megvizsgálják a biztonsági szolgálat tagjai a 20.45 órakor kezdődő találkozó előtt, ezért arra kérnek mindenkit, hogy időben érkezzen meg a Groupama Arénához. A stadion kapuit a meghirdetettnél korábban, 18.15 órakor nyitják ki, és a beléptetésnél a jegyeket minden esetben összevetik a személyazonosító okmányokkal (ez a hivatalos okmányok mellett szurkolói kártya is lehet).
 
Az MLSZ felhívja a nézők figyelmét, hogy a szokásosnál szigorúbb biztonsági intézkedések miatt lényegesen megnövekszik a beléptetés ideje.
 
„Fontos, hogy senki ne próbálkozzon más jegyével belépni, mert azokat, akik nem a saját nevükre szóló belépővel próbálnak a stadionba bejutni, a biztonsági személyzet átadja a rendőrségnek – áll a közleményben. – Javasoljuk, hogy a szigorú ellenőrzések miatt lehetőség szerint senki ne vigyen be a lelátóra magával táskát. Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzés során, vagy a lefújás után a pályára lépni tilos, ezt a jogszabályok szigorúan büntetik” – olvasható a magyar szövetség honlapján.
 
Az európai szövetség (UEFA) szombaton hivatalos közleményben fejezte ki együttérzését Franciaországnak a párizsi terrortámadások miatt, egyben megerősítette, hogy a következő napokban minden tervezett mérkőzést megrendeznek. Az UEFA versenyrendszerében rendezendő mérkőzések egyperces néma megemlékezéssel kezdődnek, a játékosok gyászszalaggal a karjukon lépnek pályára.
 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. november 15. 14:16
Ma Priskin lesz a meglepetésember.
hátakkor
2015. november 15. 09:36
A szokásosnál szigorúbb italozàsi intézkedéseket vezetek be és kimegyek a meccsre. Hajrà Fradi!
Horpadt Bölény
2015. november 15. 09:31
A várható méretes zakó miatt a "gyásznap" szerves része lesz az esti meccs.
trendo
2015. november 15. 09:22
Ennyit a "nemzeti gyásznapról" és az áldozatok családja iránti szolidaritásról. A foci mindenek felett!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!