5+1 fotó az MSZP kongresszusáról

2015. november 28. 16:59

Pártkongresszust tart ma az MSZP, de tisztújítást nem, így tulajdonképpen sok izgalmat nem tartogatott az esemény. Mégis nagy a feszültség. A párt fő üzenete, hogy fizetésemelést követelnek, ezért pedig aláírásgyűjtésbe fognak kezdeni. Hogy mi történt még? Botka László például majdnem megfejelte Tóbiás Józsefet! De beszéljenek a képek.

2015. november 28. 16:59
Pintér Bence

A Népszabadság szerint tapintható volt a feszültség az MSZP pártkongresszusán, ahol egyebek mellett alapszabályt módosítottak; és azt is bejelentették, hogy a fizetésemelésért országos aláírásgyűjtésbe kezdenek majd. A délután folyamán több politikus is kritizálni készült az elnökséget a gyenge népszerűségi mutatók miatt. Itt elolvashatja, hogy miről beszélt a pártelnök. A motivációs videót már megmutattuk, most jöjjenek a képek!

A Pártelnök

A polgármester, aki nem fogja megmenteni a pártot

A tapintható feszültség

Felkiáltójeles emberek

Nem csak a húszéveseké

Az új pártszékház

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. november 30. 00:24
A milliárdos tartozás egy okkal több, hogy soha többé ne kerüljenek hatalomra. Hatalmon gyorsan rendeznék a tartozást. Közpénzből. Aztán meg ha már egy pártkasszát sem képesek fenntarthatóan működtetni, akkor egy országot pláne nem. Nem mintha ezt is nem bizonyították volna már többször is.
pubi
2015. november 29. 17:27
A második és harmadik Orbán-kormány egyetlen eredménye.
Tuttimutti
2015. november 29. 12:40
Hogy néznek már ki szerencsétlenek abban a talpig felkiáltójelben fa arccal, kötelező jelleggel, nulla lelkesedéssel, amikor maguk sem hisznek benne :-) Az a felkiáltójel(!) a fordított (i) betű: Igen, Igen,Igen zengett a szoci úttörők gyurcsányi pojáca indulója :-))))) itt kezdődött a megállíthatatlan mélyrepülésük ennél a dalnál :-) HAJRÁ, már nem messze van a béka segge!
berzsian56
2015. november 29. 10:49
A Botka manó és Kopasz a legjobb: -Ha nem húzol el innen ,megfejellek,mint menekülő vakond a kerticsapot. -Te, engem? Kevés vagy te ahhoz,mint mackósajtban a brummogás. -Na ,gyere ki!Oszt olyat vágok az arcodba.. Mint két vörösbegy egymásnak feszülve. Eltárs az elvtársnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!