Valószínűleg nem gyújtogatás okozta <br>a tüzet a TF-en

2015. október 16. 17:18

A Testnevelési Egyetem rektori hivatalának vezetője közölte: az előzetes vizsgálatok alapján nagy valószínűséggel kizárható az idegenkezűség az atlétikai csarnokban keletkezett tűz esetében.

2015. október 16. 17:18

Az előzetes vizsgálatok alapján nagy valószínűséggel kizárható az idegenkezűség a Testnevelési Egyetemen keletkezett tűz esetében – közölte az intézmény rektori hivatalának vezetője pénteken az MTI-vel. Varga Dániel azt írta, a tűzesetet követően megkezdték a tűz keletkezési helyének és okának szakértői vizsgálatát. Megjegyezte: a Testnevelési Egyetem 2014-től folyamatos és érvényes, teljes körű „all risk” vagyon- és felelősségbiztosítással rendelkezik az Uniqa Biztosító Zrt.-nél. A károkat a biztosítótársaság szakértőinek részvételével mérik fel.

A Testnevelési Egyetem Alkotás utcai atlétikai csarnoka csütörtökön öt óra előtt gyulladt ki, teljes terjedelmében égett, de nem sokkal hat óra utánra körülhatárolták a tüzet – közölte korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A háromezer négyzetméteres épület teteje beomlott, a létesítmény használhatatlanná vált.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Migránspátyolgatás
2015. október 17. 08:27
A BS is rendbehozható lett volna, de az "csak" 6-7 Milliárdba került volna, 30 Milliárdos újból spkkal többet tudott orbán ellopni Olcsóbban is újjáépíthető a BS? 2000.04.11. A leégett Budapest Sportcsarnok szerkezetének jelentős része megtartható, nem szükséges hozzányúlni az alapokhoz és valószínűleg a 48 tartóoszlophoz sem - foglalta össze Fürjes Balázs miniszteri biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az Építésügyi és Minőség-ellenőrző Innovációs Rt. (ÉMI) vizsgálatának eredményét. Az elvégzett speciális tűzállósági, és anyagvizsgálatok alapján a Budapest Sportcsarnok az eredeti tervek alapján is újjáépíthető. A BS újjáépítéséről megtartott keddi budapesti sajtótájékoztatón az ÉMI képviselője elmondta: a vizsgálatok során kiderült, hogy a legnagyobb mértékben a harmadik szint károsodott, az épület jó része azonban megmenthető.
Migránspátyolgatás
2015. október 17. 08:16
kjkj945 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. október 16. 18:03 @Lándori Tamás A tűz oka valószínűleg az elektromos vagy a fűtési rendszer . Ja Valószinűleg vagy egy kinai égve hagyott itt is egy gyertyát
Migránspátyolgatás
2015. október 17. 08:14
Ha a mészáros és mészáros Kft, a felcsúti cigány gézszerelő kapja az új létesítmény építésenek a közbeszerzését zárt tárgyaláson, akkor nem idegen hanem baráti tűz volt
csuka
2015. október 17. 07:31
"A rektori hivatal vezetője szerint valószínűleg kizárható az idegenkezűség. " Miért? Ő maga gyújtott tüzet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!