Mégsem lesz Vajnáé a TV2, mert már Simicskáéké

2015. október 15. 18:37

Meghökkentő hírt tett közzé a Népszabadság. A lap szerint a Simicska Lajos üzleti köréhez tartozó Fonyó Károly csütörtökön bejelentette, kedden megvásárolták a TV2 Media Group Holdings Kft. száz százalékát, amivel a TV2 tévécsatorna tulajdonosaivá váltak. Ugyancsak csütörtökön visszahívták tisztségükből a cégcsoport azon menedzsereit, akik Andy Vajnáékkal írtak alá szerződést. Vajna ezen a napon jelentette be, hogy felvásárolja a csatornát.

2015. október 15. 18:37

A Népszabadság Online azt írja, meghökkentő bejelentést tett a Simicska Lajoshoz közel álló Fonyó Károly üzletember: cége, a Megapolis Media Zrt. október 13-án kedden teljes egészében megvásárolta TV2 Media Group Holdings Kft.-t, amivel a tévécsatorna közvetett tulajdonosa lett. 

A Megapolis a mai napon, október 15-én azonnali hatállyal visszahívta tisztségükből a TV2 cégcsoport ügyvezetőit, Yvonne Perla Dedericket és Simon Zsolt Jánost, mivel tulajdonosi hozzájárulás nélkül írtak alá adásvételi szerződést Andrew G. Vajna cégével. 

Mint azt nem sokkal ezelőtt megírtuk, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos bejelentette, hogy cége, a Magyar Broadcasting Co. Kft. felvásárolja a TV2-t, annak élére pedig az RTL Klub korábbi vezetőjét, Dirk Gerkenst nevezi ki. 

 

 

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. október 11. 23:18
A tv2 eddig is nézhetetlen gagyi volt, ezután sem fogom bekapcsolni. A híradást már nem is merik híradónak nevezni, hanem tényeknek... Kimeríti a bulvárszenny kategóriáját. Ami így néz ki: Az első 15 percben 8-10 baleset, leégett, felborult, megharapta... Tények: 1.drogos mentősökre támadt 2.szembe ment a pályán egy részeg 3.felborult egy kamion az m1 esen 4.kigyulladt egy ház dunavarsányban 5.tagadta hogy bűnös az ügyvéd 6.vallomást tenne lagzi lajcsi 7.hasissal kereskedtek 8.ütközés a síneken 9.kidőlt egy fa az iskolában 10.20 éve lejárt növényvédő szereket találtak. 11.elítélték a polgármestert 12(!)napokon belül lezárhatják a horvát határt. Majd: elszökött elefánt, főkabébi született, Ezután a fontos valóban hírek 5 mondatban,érdektelenül előadva, becsempészve teljesen lényegtelen baromságok közé. Majd gyorsan utána, lázár jános mit mondott. majd újra bulvárhülyeségek.
választópolgár
2016. október 11. 23:17
Vajnának terminátor összeszerelő gyárat kéne létrehoznia, majd a robotokat kiküldenénk a határra. Ráküldhetnénk párat a horvát miniszterelnökre is. Ezzel fellendítenénk dzsí dí pít is. nem tudom miért nem marad a kaptafánál, ami eddig bejött neki.
választópolgár
2016. október 11. 23:17
el vagy tévedve faszikám. Ugyanolyan bulvárszennymédiának tartom a retek klubot, meg az összes többi kereskedelmi kanálist meg a teleVÍZIÓS készüléket, úgy ahogy van. Vizsgáltasd magad ha már mindenhol ellenségképet látsz és nem érted az iróniát. Addig se trollkodjál savanyú uborka.
na még ez is
2016. április 14. 19:34
Muhaha. Simicska tényleg egy g*ci. Egy zseniális g*ci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!