Rendőrre támadt egy migráns Szombathelyen

2015. október 06. 19:10

A migránsokat Hegyeshalomra szállító vonatról a várakozás idejére Szombathelyen leszállt egy csoport, melynek tagjai közül ketten ellenálltak a rendőri intézkedésnek, sőt, egyikük bántalmazta is a vele szemben fellépő rendőrt. Őt őrizetbe is vették, társát még keresik.

2015. október 06. 19:10

Bántalmazott egy rendőrt egy migráns a szombathelyi vasútállomáson, a férfit előállították – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu honlapon.

A közlemény szerint egy Gyékényesről Hegyeshalomba tartó, illegális bevándorlókat szállító vonat megállt a szombathelyi vasútállomáson, a várakozás során egy nagyobb csoport leszállt a vonatról. A rendőrök a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében azonnal megtették a szükséges intézkedéseket, két külföldi azonban továbbra is ellenállást tanúsított, amelynek során egyikük bántalmazta a vele szemben fellépő rendőrt. 

A férfit a rendőrök elfogták és előállították, majd őrizetbe vették. Hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene. A rendőri intézkedésnek ellenálló másik férfit a rendőrök továbbra is keresik – közölték.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2015. október 07. 09:20
Ezek a mocskos horthysta, dogmatista, szektista, orbanista, fideszista, jobbikista, ista-ista intoleráns, másságot üldöző, a fékek és az ellensúlyok egyensúlyát, az emberi jogokat elvető pribékek merik visszazavarni szegény népvándorlókat. De Istennek hála, jól megvédte magát a rendőri önkénnyel szemben. Üsd a rendőrt, ahol éred, ezzel is a békét véded... Hová vezet ez az út? Mikor lesz már Magyarország az igazi democracy földje? Egy reményem van, a szökött migráns remélem ferenc testvér szemlőhegyi villájában pihen, dobrev asszony főzi neki a piláfot és totó kutya hozzá dörzsölőzik... S miért nincs most ő, ferenc testvér, esetleg vihetné magával heller asszonyt a szombathelyi állomáson, hogy megakadályozza a további rendőri zaklatást és brutalistást? (Lehet, hogy a heller asszonyt meglátó rendőrök megijednek és tovább már nem erőszakoskodnak) Ó Uram, milyen aljas dolgok történhetnek meg manapság...
MZ/X
2015. október 07. 09:09
Gázspré, gumibot, pisztoly... használni kell, amelyik pc idióta ezen felvisít, az ellen is...
Dénia
2015. október 07. 07:05
De mit intézkedtek a rendőrök? Nem engedték őket leszállni a vonatról, amíg az az állt és várakozott?
Migránspátyolgatás
2015. október 07. 00:54
Náczifasiszta rendőrállam
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!